Design interior living casa open space

Fie ca este vorba despre o bucatarie deschisa sau de un dining care comunica cu livingul , delimitarea spatiului doar la nivel visual va oferi locuintei tale un aspect aerisit.In cazul in care nu va descurcati pe cont propriu este bine sa apelati la serviciile unui designer de interior.Uneori poti beneficia de toate functiile de care ai nevoie , ampalasate exact acolo unde ti le-ai imaginat , si totusi sa simti ca liseste ceva . In aceasta situatie pentru a schimba aspectul general al interiorului si pentru a castiga libertate de miscare si un décor aerisit poti recurge la o amenajare de tip open space . In cazul acesta pentru a demarca zonele respective , poti folosi mobilier , paravane sau finisaje diferite pentru fiiecare incapere delimitate { bucatarie si living }.

design interior apartament open space

design-interior-open-space

 

Blog design interior

Nobili Design| Poze design interior case| Amenajari interioare vile moderne| Idei amenajare living bucatarie| Proiecte arhitect Bucuresti – Pitesti - Ploiesti  | blog designer

Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.