• Design interior casa clasica de lux Prahova


  Detalii:
 • Design interior casa clasica cu etaj Ploiesti


  Detalii:
 • Design interior casa stil clasic Constanta


  Detalii:
 • Design interior casa stil clasic in Pitesti


  Detalii:
 • Design interior casa clasica in Brasov


  Detalii:
 • Design interior salon restaurant clasic


  Detalii:
 • Design interior casa moderna Pipera


  Detalii:
 • Design interior casa clasica Targu Mures


  Detalii:
 • Design interior casa clasica in Braila


  Detalii:
 • Design interior vila clasica de lux Ialomita


  Detalii:
 • Design interior vila moderna in Bucuresti


  Detalii:
 • Design interior casa moderna in Calarasi


  Detalii:
 • Design interior living dormitor vila in Bucuresti


  Detalii:
 • Design interior restaurant Constanta


  Detalii:
 • Design interior apartament 3 camere Bucuresti


  Detalii:

Sunt numeroase criterii care va dau posibilitatea sa alegeti un anumit corp de iluminat insa ceea ce conteaza cu adevarat in designul interior clasic, este diversitatea. Pentru mai multe proiecte de design interior clasic din portofoliul nostru accesati linkul urmator: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential Design - interior - living - candelabru - de - luxDesign - interior - living - casa - clasica - PitestiDesign - interior - casa - stil - clasic - Sibiu

Design - interior - candelabru - living - clasic Indiferent de gusturi sau buget aveti posibilitatea de a alege unul sau mai multe produse care sa va multumeasca pe deplin. In vederea unei amenajari interioare in concordanta cu necesitatile sau preferintele dvs, va propunem corpuri de iluminat extrem de practice si relativ accesibile, lustrele utilizate de designerii nostri avand certitudinea unei calitati deosebite. Nu doar ca suntem deschisi ideilor dvs, incercam pe cat se poate sa abordam intreaga situatie din postura clientilor, fiecare dintre noi mizand intotdeauna pe o optimizare a costurilor. Ce caracterizeaza cu adevarat o lustra? Designul, calitatea materialelor din care este confectionata, dimensiunea, consumul de energie electrica si nu in ultimul rand accesoriile sau elementele adiacente. Trei elemente cheie in alegerea unei lustre 1. Calitate - In cele mai multe cazuri, pretul este elementul definitoriu in ceea ce priveste calitatea unei lustre. Colaboram cu cei mai cunoscuti producatori la nivel mondial si va asiguram de o calitate foarte ridicata. 2. Design - Alegerile noastre se vor indrepta intotdeauna catre un design care sa se imbine perfect cu restul elementelor prezente intr-o incapere. Lustra are un rol fundamental in toata aceasta ecuatie si tindem sa credem ca orice eroare de selectare se poate dovedi a fi una fatala la definitivarea proiectului de design interior. 3. Consumul de energie electrica - Pentru o eficientizare a consumului de energie electrica, mizati pe un consumator dintre cei mai performanti. Ce alegem noi de obicei? Becuri LED - economice, ieftine si ecologice.

Daca va surade ideea de a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Poze design interior case - Amenajari interioare vile moderne - Idei amenajare living bucatarie  Proiecte arhitect Bucuresti .

Daca ati ajuns la concluzia ca doriti sa apelati la serviciile unei firme de design interior si arhitectura de interioare pentru a crea un spatiu perfect organizat si elegant, suntem pregatiti sa va oferim experienta si creativitatea noastra in dezvoltarea de proiecte de design interior pentru interioare rezidentiale si comerciale. Specialistii Nobili Interior Design va vor ajuta sa va realizati visele despre casa ideala, apartament, restaurant, cafenea, magazin, hotel sau birou. La elaborarea proiectului de design interior, tinem cont de obiectivele, bugetele, termenele si capacitatile financiare ale clientilor nostri. Vom determina de comun acord modalitatile de armonizare a proiectului de design interior si a timpului de implementare pana in faza de amenajari interioare in functie de complexitatea proiectului si disponibilitatea dvs. In procesul de lucru, suntem disponibili pentru a explica argumentele pro si contra de diferite stiluri ( clasic, modern, mediteranean, eclectic, scandinav), semnificatia diferitelor schite prezentate, rolul unor lucrari de reparatii si amenajari si timpii de implementare, caracteristici tehnice si practice ale materialelor cuprinse in proiectul de design interior. Pentru noi, lucrul la un nou proiect de design este o combinatie de creativitate si profesionalism, imaginatie si experienta. Dezvoltam proiecte de design interior pentru vile clasice cu mansarda sau case moderne cu etaj care pot fi implementate, astfel aveti posibilitatea achizitionarii tuturor materialelor cuprinse in proiectul de design interior 3d direct prin firma noastra. Designerii nostri nu va vor oferi doar imagini 3d ale interiorului, care apoi se vor dovedi a fi o imagine simpla care nu poate fi realizata. Colaborand cu Nobili Interior Design, veti obtine interiorul realizat in conformitate cu vizualizarea 3d prin achizitia de materiale pentru interioare importate de firma noastra de la cei mai importanti producatori din Italia, Spania, Germania, Austria sau Franta.Telefon :    0720665365

E-mail :   nobilidesign[@]gmail.com

Website :   nobili-interior-design.ro


Oferim servicii de arhitectura, design interior, amenajari interioare pentru firme ( birouri, hotel, boutique, restaurant, salon evenimente nunta, bar, cafenea, coafor infrumusetare, clinica medicala, cosmetica, gradinite, spital, magazin, showroom). In categoria rezidential realizam proiecte 3d pentru casa, vila, apartament, garsoniere Studio stil clasic modern, mediteranean la preturi de la 20 euro metru patrat. Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajare interioara cu firma Nobili Interior Design: Bucuresti, Sector 3, 2, 1, 4, 5, 6, Ilfov, Otopeni, Baneasa, Pipera, Constanta, Mangalia, Eforie Nord, Navodari, Mamaia Nord, Cernavoda, Medgidia, Pitesti, Arges, Giurgiu, Craiova, Alexandria, Teleorman, Slatina, Targoviste, Brasov, Fagaras, Ploiesti, Campina, Prahova, Calarasi, Ialomita, Urziceni, Slobozia, Fetesti, Braila, Tulcea, Galati, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Vrancea, Piatra Neamt, Bacau, Barlad, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.