Design interior~Amenajare living open space modern

Ce textura preferati: moale si confortabil sau elegant și lucios? Este greu sa alegeti între două stiluri care funcționează atât de bine - și alegerea devine chiar mai dificila odată ce îți dai seama cât de noi sunt aceste finisaje si modele si cat de mult pot schimba atmosfera unei case.Amenajare interioara living open space modern casa galati.

Amenajare living modern texturi naturale. Amenajare living open space modern texturi naturale.Amenajare living modern casa constanta - 2017.Amenajare living openspace casa moderna - bucuresti.Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/blog/259-amenajare-salon-de-infrumusetare-beauty-salon.

Dacă te gândești la diferenta intre texturile folosite in decorul interior, aceste fotografii demonstrează modul în care cele două apartamente moderne, cu culori similare și o arhitectură similară pot fi complet diferite unul de celalalt doar prin utilizarea diferitelor texturi. Ambele spații folosesc un amestec de stiluri moale și elegante, dar magia provine de la modul în care acestea le folosesc. In camera de zi se folosesc cele mai moi texturi, exprimate prin finisaje cu model, sfere ornate, și mătăsoase - toate legate împreună cu un covor pufos minunat.

Mai multe articole: http://www.nobili-interior-design.ro/blog.

Textura de beton expusa pe perete, departe ca o pânză uimitoare pentru o imprimare robusta de lumini și umbre care joacă peste suprafața ei profund canelată. Fotoliile oferă singura culoare de accent adevărata în apartament, o pata de culoare portocalie vibrantă. Mesele joase incorporate au rolul de a face ideala plasarea canapelei în mijlocul unei camere. Aici descoperiti opere de arta in miniatura prezentate in acest proiect de amenajare interioara living modern.

Sursa articol:home-designing.com

Amenajare living open space modern

Blog design interior

Nobili Design| Poze design interior case| Amenajari interioare vile moderne| Idei amenajare living bucatarie| Proiecte arhitect Bucuresti – Pitesti - Ploiesti  | blog designer

Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.