Design interior dormitor clasic si modern

Design - interior - dormitor - clasic - modern - bucuresti - 2016Design interior dormitor realizat in stil clasic cu mobilier italian de lux pentru casa in Bucuresti.Design - interior - dormitor - clasic - Cluj - 2016design interior dormitor clasic casa cluj 2016Design interior dormitor stil clasic casa de lux Cluj.Design - interior - dormitor - clasic - cluj - napoca - 2016Proiect design interior dormitor stil clasic realizat cu mobila italiana de lux pentru casa in Cluj.design interior dormitor clasic cluj 2016

design interior dormitor de lux cluj napocadesign interior dormitor modern oradea 2016Design - interior - dormitor - matrimonial - OradeaFirma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior , arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern personalizate stilului dumneavoastra de viata. Pentru realizarea unui proiect personalizat de design interior apartament cu 3 sau 4 camere va propunem idei si solutii inovatoare care sa satisfaca preferintele dumneavostra dar si stilul de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Design interior dormitor-cele mai in voga tendinte In materie de design interior, exista mereu niste tendinte de care sa tii cont, fie ca vorbim despre stilul clasic , modern sau vintange. In ceea ce priveste designul interior pentru dormitor,va prezentam cateva lucrari din care te-ai putea inspira. De la un design vintage la culori calde, trecand prin tie and dye, iata cateva idei pentru un design interior dormitor, fie pentru mobilier, fie pentru accesoriile de decor. Poti incerca si sa amesteci stilurile si sa folosesti si un mobilier industrial, ideal pentru designul interior al unui dormitor de exemplu. Galbenul insorit. Moda este si cea a culorilor vii si insorite, a culorilor calde care vor dinamzia dormitorul si il vor face vesel si plin de vitamina. Perdelele, peretii, lenjeria de pat arata minunat in galben. Accesoriile precum lampile sau alte mici obiecte galbene sunt si ele o buna alegere. Pentru un dormitor trebuie sa mizezi si pe un decor cu accesorii tie and dye. Un joc de nuante care va dinamiza un dormitor. Poti decora dormitorul principal si cu un stil scandinav. Un parchet din lemn si un mobilier alb pentru cea mai calduroasa atmosfera. Amestectul de stiluri poate sa fie si el interesant – lemnul si metalul de exemplu pot sa faca o casa buna cu un stil modern. Mai poti adauga aici si sticla. Mai poti miza si pe albastru care vine cu liniste si cu relaxare. Un dormitor trebuie sa fie inainte de toate o incapere pentru relaxare si repaos. Pentru un proiect de design interior personalizat stilului dumneavoastra de viata apelati la serviciile specialistilor nostri.