Design Interior Coafor - Amenajari Saloane de Infrumusetare

Proiecte design interior coafor, salon cosmetica infrumusetare realizate de firma noastra. Portofoliu design interior coafor, salon cosmetica infrumusetare realizate de Nobili Interior Design in Bucuresti, Brasov, Ploiesti. Amenajari interioare salon infrumusetare in Constanta, Pitesti, Galati, Craiova.

Design interior coafor

Interioare Saloane de Infrumusetare

Firma de design si amenajari interioare Nobili Design a introdus in portofoliul sau proiecte de design si amenajare salon de infrumusetare, al carui design poate fi o formula complexa formata din arhitectura neobisnuita, materiale moderne, detalii interesante si functionalitate. Una dintre primele si principalele sarcini este divizarea practica si convenabila a unui spatiu mare in zone. Amenajare interioara salon de infrumusetare

Designerii folosesc partitii usoare, cu materiale de calitate care asigura intimitatea necesara si separa vizual o zona de alta, dar nu inghesuie interiorul, ci lasa o senzatie de spatiu. Autorii proiectelor cauta sa creeze o atmosfera moderna, eleganta, cu elemente elegante, motiv pentru care interiorul va fi plin cu suprafete stralucitoare, cu accente de culoare aurie. Pardoseala poate fi acoperita cu dale negre netede cu modele de marmura care reflecta lumina lampilor. Oglinzile de diferite forme sunt unele dintre elementele principale functionale ale interiorului salonului de infrumusetare. Acestea nu sunt utilizate numai in scopul propus, ci si pentru a extinde vizual spatiul.

Proiect Salon Cosmetica

Solutia de iluminat merita mentionata De asemenea, se acorda o atentie deosebita sistemului de iluminat, inclusiv a luminilor de tavan in miniatura, a luminilor ascunse si a lampilor de design originale. In salile in care lucreaza personalul salonului de infrumusetare, lampile largi de tavan si lampile de perete mici asigura o iluminare eficienta cu fatete multiple. In acelasi timp, lumina slaba emanata de lampile decorative mici sunt selectate pentru hol. Ferestrele uriase permit trecerea luminii de zi, aratand decorarea interioara a salonului si invitand clientii sa intre in interior. Suprafetele netede si lucioase sunt diluate cu elemente albe care se imbina armonios cu mobilierul de calitate din sticla si inox, care calmeaza ochii.

Amenajare Salon Cosmetica

Relevanta designului este completata de scaune moderne, confortabile, care demonstreaza multifunctionalitatea si subliniaza clasa inalta a salonului si abilitatea lucratorilor salonului. Prin amenajare salon de infrumusetare se combina stilul elegant lucios, modern, cu comoditatea si multifunctionalitatea. Asadar, in noul salon, tonurile calme creeaza o atmosfera confortabila si de incredere. Fiecare detaliu este bine gandit, si nu exista nimic de prisos. Cabinetele de munca ale maestrilor vor fi separate prin usi sau prin ecrane de protectie, ceea ce nu duce la o scadere vizuala a volumului salii.

Prezenta elementelor decorative este strict limitata. Bolurile laconice de un alb stralucitor, dilueaza culorile tari ale interiorului. Elementele de iluminare decorative in forma neobisnuita atrag atentia, iar mobilierul in culori deschise contrasteaza spectaculos cu finisarile negre de pe perete si podea.

Amenajare salon de infrumusetare – finisaj de lux

Finisajul elegant si designul modern al salonului de infrumusetare contribuie la crearea unui mediu sofisticat si luxos, in care vizitatorii s-ar putea simti cat mai confortabil. Geamurile sunt organizate in asa fel incat din strada sa poti vedea tot ce se intampla in interior. In interiorul salonului, pe langa numeroase obiecte si detalii rafinate, exista si elemente intrerupte intr-un stil modern, ceea ce creeaza un mix unic care declanseaza stilul de baza al amenajarii interioare.

Amenajari interioare saloane de infrumusetare

Toate nuantele de negru, auriu trandafir, acril fum, lampi la comanda si modele de iluminat unice, creeaza o atmosfera unica in interiorul salonului. Texturile super-practice, solutiile extrem de artistice si gustul impecabil al profesionistilor Nobili Design, stau la baza amenajarii saloanelor de infrumusetare. Experienta vasta si abordarea creativa permit specialistilor Nobili Design sa realizeze amenajarea uimitoare a saloanelor de infrumusetare. Oglinzile cu iluminare spectaculoasa incorporata, permit clientilor sa evalueze rezultatele lucrarilor efectuate de stilisti.

Designul interior al salonului de coafura ar trebui sa fie creativ. Aceasta este luata in considerare de catre expertii si designerii salonului de infrumusetare, atunci cand se executa amenajarea salonului de infrumusetare. Drept urmare, la amenajare salonului de infrumusetare, designerii aleg o combinatie eleganta de culori, creand iluzia unei tranzitii netede cu nuante de alb sau bej deschis pana la tonuri aurii si bogate. Specialistii nu vor decora peretii de intrare cu fotografii cu coafuri interesante, ci cu placi de faianta de calitate si cu mobilier modern exclusivist.

Cauti proiect amenajare salon cosmetica?

Zona de receptie va fi transformata intr-un colt compact negru cu alb si fotolii bej, precum si cu o zona de lucru cu scaune mari acoperite cu piele alba, pentru confortul clientilor. Cel mai deschis spatiu sunt ferestrele mari, care reprezinta o abordare creativa a decorului. Toate acestea creeaza un sentiment de eleganta si lux impecabil. Astfel, combinand stilistica moderna si minimalista intr-o singura incapere, specialistii Nobili Design vor reusi sa elimine spiritul unic al epocii trecute si sa adauge o nota de lux, eleganta si moderna.

Dotari Saloane de Infrumusetare

Oferim posibilitatea achizitionarii tuturor materialelor pentru dotarea completa a unui salon de infrumusetare sau cosmetica. Lucram cu branduri Europene si Internationale care ne garanteaza calitatea materialelor furnizate.