Szociális média megosztása!
Tűzd ki

A belsőépítészeti projekt magában foglalja a személyre szabott koncepció létrehozását, amely minden egyes ügyfél számára egyedülálló, ezért ha nem találod a portfólió egyik formatervezési stílusában, mert más vagy, minden ember egyedülálló a maga módján az Ön által létrehozott személyre szabott tervező projekt kifejezetten az Ön életstílusának és személyiségének teljes kifejeződését képviseli.

Az első lépés - hívjon minket, vagy küldjön mail tervrajzok épület, amely azt akarja, hogy gondoskodjon az ajánlatot kapott a legrövidebb idő alatt szakembereink felveszik Önnel a kapcsolatot egy részletesebb tárgyalását és esetleg létrehozni egy találkozót.

Az 3D projekt árai személyre szabottak és a kiválasztott felület és formatervezési stílus alapján készülnek. Az első ülésen megbeszéljük részletesen kapcsolatos ügyekben a cél minden szobában vagyunk azonosítani a stílus közösségi rekreáció és után a szerződés akkor látogasson el a helyét kell elhelyezni ellenőrzésére méretek kezdeti vázlatok és a rajz egy új rekordot az, hogy változik a rekeszeket.

A teremtés és a design a tervezési projekt igényel sok órányi fáradságos munka, tanulás sok katalógusok, amelyből kiválasztható a megfelelő termékek, különösen illeszkedő stílust és nem utolsó sorban a megfelelő költségvetés kliens termékek incadrandu- mi majd az ügyfelek rendelkezésére bocsátjuk, hogy a belsőépítészet eredményei pontosan olyanok legyenek, mint az 3D projektben.

Ügyfeleink számára olyan támogatást nyújtunk, amely a tervezési projekt megvalósításához szükséges, hogy az igényeik szerint létrehozott három szolgáltatáscsomag közül választhassanak.

Nobili Pro INTERIOR DESIGN SERVICE (3D személyre szabott koncepció, projekt térkép, anyagbevitel)

- Házak, modern villák árai 14-19 euró / m2, a felszíntől és a rekeszek típusától függően.

- Házak, klasszikus villák árai 16-22 euro / négyzetméter, a felszíntől és a felosztás típusától függően.

ház belsőépítészeti ár Belsőépítészeti lakások árai.

- Apartmanok, stúdiók árak 20-30 euró / m2 a felszíntől és a stílustól függően.ár lakberendezési lakások A belsőépítészeti lakások árai.

Tervezés és helykihasználást, 3D, bútortervezés, fotorealisztikus képek, térkép design (vázlatok 2D elektromos és egészségügyi berendezések, rajzok 3D bútorok téve ezáltal léptékű rajzok létre mennyezetek, repartitioning stb Az ár az anyagok általuk - a projektben használt anyagok, közvetlenül az általunk szállított anyagok).

PREMIUM INTERIOR DESIGN SERVICE (KEY) - árak Kérésre

Tervezés és helykihasználást, 3D, bútortervezés, fotorealisztikus képek, térkép design (vázlatok 2D elektromos és egészségügyi berendezések, rajzok 3D bútorok téve ezáltal léptékű rajzok létre mennyezetek, repartitioning stb Ofeta anyagok árának te - a projektben használt anyagok, közvetlenül az általunk szállított anyagok).
Projektmenedzsment:
-A szerződések épület és a belső, ha már van egy design cég elkötelezett, hogy segítse és koordinálja a munkát helyben (tervezési lépéseket dolgozni, ellenőrzése és nyomon követése a munka annak érdekében, hogy megfeleljen a projekt tervezési).
- Bútorgyártók bemutatása a megrendelésen (a bútorok nyomon követése és ellenőrzése a kialakított koncepció és a tervezési projekt műszaki bútorlapjának betartása érdekében).
-Bútorgyűjtemény bemutatása Olaszországban, a megrendelt bútorok szállításának és telepítésének nyomon követése.
- A projekthez mellékelt valamennyi anyag szállítása és telepítése.
Annak érdekében, hogy válaszolhassunk ügyfeleink kérésére más városokból az országban és külföldön, létrehoztuk:

ONLINE CORPORATE DESIGN DESIGN SERVICE

- árak 14-19 euró / m2 házak, modern villák.

- 16-22 euro mp a klasszikus villák árai.

- árak 22-35 euró / m2 lakások, stúdiók.

ami azt jelenti:
- Építsen vázlatokat és képeket belülről a weboldalon említett e-mail címre.
-A legrövidebb idő alatt megkapja az árajánlatot, és egy vállalati tanácsadó fogja felvenni a kapcsolatot, aki elmagyarázza, hogyan működik ez a szolgáltatás.
-Az ajánlat elfogadását követően megkapja a testreszabott űrlapot, amelyet be kell töltenie és postai úton kell elküldenie. Ez a lap az egyes szobák rendeltetési helyére, a kiválasztott díszítés stílusára és sok más részletre vonatkozó információt tartalmaz, amelyek segítenek abban, hogy fogantyúzzanak pontosan, amit akarsz.
-Ez teremt a tér 3D (fejletlen) és küldünk mail 3D rajzokat, hogy ismeri és tudomásul veszi, partíció, akkor a rendszer működni fog 3D térben. Ez idő alatt kapcsolatba lépünk telefonon és e-mailen, hogy szorosan együttműködjünk, és a lehető legjobb eredményt érjük el.
-Ha projekt készen, megkapja az e-mail első fázisban 3D rajzokat, majd, miután elfogadta a csomagot futárszolgálattal kapni projekt mappát, amely tartalmazza az összes szükséges adatokat a projekt megvalósításához (vázlatok 2D elektromos és egészségügyi berendezések, rajzok 3D bútorok téve ezáltal léptékű rajzok létre mennyezetek, repartitioning stb ofeta árát anyagot, amelyek a projektben használt anyagok az Ön által megadott közvetlenül). Minden olyan változtatás, amelyet a javasolt projektünkbe kíván adni, nem igényel további költségeket. Tartjuk a kapcsolatot, és mi segítünk, hogy hajtsák végre a projekt tervezése úgy, hogy a végeredmény olyan legyen, amilyet a projekt 3D által kész támogatni a vállalat fejlődésének, hogy működni fog, és azáltal, hogy az anyagokat, amit a projektben használt 3D. Bármilyen típusú belsőépítészeti projekt választhat (home, villa, apartman, hotel, étterem, bár, üzlet, orvosi rendelő, fodrász kozmetika) haladunk a helyét külön költség nélkül, hogy a benyújtott ajánlatot a koncepció belsőépítészet 3d. Összefoglalva, hogy Ön a Kolozsvári Temesvár, Nagyvárad, Arad, Szeben és Hunyad lesz azonos árat fizet a projekt tervezési, mint az ügyfél, Bukarest, Konstanca, Giurgiu, Călăraşi, Galati, Tulcea, Craiova, Brassó és Prahova . Telefonos kapcsolatok: 0720.665.365


Firma_design_interior_case_clasice_ConstantaBirou_arhitectura_interior_ConstantaFirma_amenajari_interioare_case_vile_Constanta_Brasov_Ploiesti.Designer_interior_restaurante_baruri_cafenele_cluburi_Bucuresti_Constanta_Cluj_SibiuDesign_amenajari_interioare_restaurante_nunta_evenimente_Constanta_Galati_Bucuresti

Services cég belső kialakítás, építész látványtervek 3d, belső, házak klasszikus, modern, árak 17 euró méter (végleges ajánlati ár belsőépítészeti projektek alapján számítják ki, hogy hány négyzetméter beépített, nem. Szobák stílus választás és összetettsége a projekt végrehajtás alatt) Constanta, Bukarest, Ploiesti, Brassó, Pitesti, Galati.

Kategória cikket szolgáltatás belsőépítészet, lakberendezés, cég, iroda, ház, klasszikus, modern, vendégház klasszikus belsőépítészeti árak, éttermek, bárok, kávézók, hotelek, üzletek, nemes belsőépítészeti szolgáltatás, tervezés, építészet 3d , bucuresti, constanta, brasov, pitesti, ploiesti, galati, cluj, timisoara, építész, belsőépítészet, állandó építészek, állandó építészet, építészmérnök állandó ár.

Belsőépítészeti ár - Építész belsőépítész Bukarest - Belsőépítészeti házak Constanta

Szociális média megosztása!
Tűzd ki
 • Design belső klasszikus stílusú ház Brassóban


  részletek
 • Design belső klasszikus ház Galatiban


  részletek
 • Modern belsőépítészet Bákóban


  részletek
 • Belsőépítészet klasszikus ház Suceava


  részletek
 • Belsőépítészeti klasszikus ház Bukarestben


  részletek
 • Design belsőépítészet 4 Bukarest szobák


  részletek
 • Belsőépítészet klasszikus ház Craiova


  részletek
 • Modern belsőépítészet Constanta padlóval


  részletek
 • Belsőépítészet klasszikus stílusú ház Targoviste


  részletek
 • Belsőépítészeti ház klasszikus stílusú Giurgiu


  részletek
 • Modern belsőépítészeti ház Urziceni-ban


  részletek
 • Design belső klasszikus Prahova luxus ház


  részletek
 • Belsőépítészeti klasszikus ház Ploiesti padlóval


  részletek
 • Belsőépítészet klasszikus stílusú ház Constanta


  részletek
 • Design belső stílusú klasszikus ház Pitesti


  részletek

Mivel a belsőépítészeti projekt sikere garantált, a belsőépítészeti cég szolgáltatásainak igénylése a legjobb döntés. A belsőépítészeti stílusok különbözőek és jellegzetes elemekkel rendelkeznek, és minden ügyfél ujjlenyomatát akarja helyezni házának, lakásának vagy villájának átrendeződésére vagy díszítésére. Ezért a Nobili Interior Design tökéletes választás azoknak a tervezési projekteknek, amelyek kereskedelmi helyekre (éttermek, bárok, kávézók, szállodák, ruházati üzletek, szépségszalonok, orvosi klinikák) vagy rezidenciára (házak, villák, apartmanok) összpontosítanak. Az 2008 piacvezetője és az 250 belsőépítészeti és építészeti tervezési projektjeinek sikeres megvalósítása Romániában, mint Bukarest, Constanta, Brassó, Ploiesti, Craiova, Giurgiu, Galati, Braila, Tulcea, Calarasi, Bacau, Suceava , Focsani, Vaslui, Nobili Interior Design kulcsfontosságú megoldásokat és egyedi megvalósításokat kínál minden belsőépítészeti projekt számára. A házban vagy a villában minden helyet be kell illesztenie a kiválasztott belsőépítészeti stílus jellegzetes elemeinek, és az építészet és a belsőépítészet preferenciáit kell képviselnie. A klasszikus belsőépítészeti stílus nyitott kromatikát, olaszországi minőségi fából készült bútorokat, laminált fa padlóburkolatot és az európai vezető gyártók és beszállítók választékából választott kiegészítőket és befejezéseket igényel. A klasszikus belsőépítészeti stílus kifinomultabbá tételéhez a masszív lámpatestek, mint például a csillár vagy a dekoratív karniszok, valamint más ilyen kis részletek. A befejező minőség biztosítja az ilyen típusú belsőépítészeti és belsőépítészeti projektekben megvalósított anyagok tartósságát. Természetesen minden választás az ügyfél pénzügyi lehetőségein és ízlésén alapul. A Nobili Interior Design építészei és tervezői mellett az ügyfelet az 3D belsőépítészeti tervének megvalósítása előtt láthatja. Miután a zöld fényt megadták, a szakemberek megkezdik ezt a belsőépítészeti projektet, konzultálva a szóban forgó ügyféllel a projekt során. A belsőépítészeti és belsőépítészeti építészek egy funkcionálisabb tér kialakítására összpontosítanak, függetlenül attól, hogy egy házat, lakást, szállodát, éttermet, üzletet vagy szépségszalonot kíván-e létrehozni. A Nobili Interior Design egy tehetséges csapat, amelynek speciális szolgáltatásai kiválóak és a végeredmény meglepődik. Küldjön nekünk e-mailben (nobilidesign [@] gmail.com) 2d vázlatokat és néhány szót arról, hogyan szeretné megnézni otthonát vagy üzletét. Becsült költségek belsőépítészeti szolgáltatások ára: Belsőépítészeti klasszikus stílusú házak ára 16-22 euro sq ft ÁFA nélkül. A belsőépítészeti modern stílusú házak ára az 15-tól az 19 euró sq ft-ig ÁFA nélkül. Belsőépítészeti kiskereskedelmi árak 14 - 25 euro négyzetméter, tva nélkül. A belsőépítészet teljes ára a kiválasztott stílus, a partíció és a szobák száma, a komplexitás és a projekt igényei szerint változik. Kapcsolattartó tervezője, Gabriela Nechifor.

Belsőépítészeti szolgáltatásaink a megrendelő igényeitől és a szakemberek jövőképétől függenek. A csapat a szakemberek álló építész, belsőépítész, külső, designer bútorok mögött található minden egyes projekt megkapja a legjobb tanácsokat és megoldásokat a belső kialakítás a ház, lakás vagy ház, függetlenül attól, hogy a város, ahol van. Az árak 3D belsőépítészeti projekt indul 17 euró / nm, változó területtől függően szobák, szobák számát kell beállítani és természetesen a belső kialakítás választás. Minden tervezési stílus megkívánja a csapatmunka, az együttműködés és a szakértők tanácsát a területen.

Ha arra a következtetésre jutottunk, hogy egy belsőépítész cég szolgáltatásait szeretné használni, és belsőépítészeti architektúra egy tökéletesen szervezett és elegáns tér megteremtéséhez készek vagyunk arra, hogy tapasztalatunkat és kreativitásunkat felajánljuk a fejlesztéshez belsőépítészeti projektek lakó- és kereskedelmi beltérben. szakemberek Nobili belsőépítészet segít álmodni az ideális házban, apartmanban, étteremben, kávézóban, boltban, szállodában vagy irodában. A belsőépítészeti projekt tervezésénél figyelembe vesszük ügyfeleink céljait, költségvetéseit, határidejét és pénzügyi lehetőségeit. Együtt fogjuk meghatározni a belsőépítészeti projekt és a végrehajtási idő összehangolásának módjait belsőépítészet bonyolultságától függően a projekt és a rendelkezésre álló a munkafolyamat, állunk rendelkezésére, hogy ismertesse a előnyeiről és hátrányairól különböző stílusok (klasszikus, modern, mediterrán, eklektikus, skandináv), azaz a különböző vázlatok bemutatott szerepe a javítások és a design és a megvalósítási idő, technikai és gyakorlati található anyagok belsőépítészeti projektek. Számunkra egy új design projekt egy kombinációja, a kreativitás és a szakmaiság, a képzelet és a tapasztalat. Fejleszteni belsőépítészeti projektek villák klasszikus vagy modern házak tetőtér lehet végrehajtani, így meg lehet vásárolni az összes anyag a belsőépítészeti projektek 3d közvetlenül a cégünk által. A tervezők nem csupán 3d képek a belső, ami akkor fogja bizonyítani, hogy egy egyszerű kép, hogy nem lehet megtenni. Munka Noble Interior Design, kapsz belül összhangban tett 3d néző megszerzése révén Belsőépítészeti anyagok által behozott minket a vezető gyártók Olaszország, Spanyolország, Németország, Ausztria és Franciaország. Részletek projektek portfolió otthoni belső design.

architect bukaresti ár | belsőépítész állandó áron | belsőépítészek bukaresti árak | belsőépítészeti bucuresti árak | belsőépítészeti házak bucuresti | belsőépítészeti szálloda | irodai építészet bucuresti | belsőépítészeti üzletek | belsőépítészet bucuresti | belsőépítészeti fodrász | belsőépítészeti projektek | belsőépítészeti szépségszalon | Bukaresti üzlet | belsőépítészeti cégek bukaresti | belsőépítészi craiova árak | építész craiova pret | építész állandó áron | építész cluj napoca | építész ploiesti pret | architect brasov árak | belsőépítészeti árak | belsőépítészeti éttermek | modern belsőépítészet | belsőépítészeti klasszikus házak | belsőépítészeti éttermek | építészi pitesti árak | architect braila árak | Galati építész árak | belsőépítészeti szállodai szoba | belsőépítészet cégek | belsőépítész | belsőépítészeti árak | építész belső kialakítás bucuresti | szilárd belső kialakítás | lakberendezési lakások | belsőépítészeti villa | belsőépítészeti házak | a kereskedelmi terek belső kialakítása | belsőépítész állandó árakon | belsőépítész állandó árakon | belsőépítészeti konstans | belsőépítész állandó áron | belsőépítész timisoara ár | belsőépítészek cluj ára | belsőépítészeti stúdió | | hálószoba bútor itália.Telefon : 0720665365

E-mail : nobilidesign [@] gmail.com

weboldal : nobili-interior-design.ro


Tisztában vagyunk azzal, projektek építészet, belsőépítészet, belső, kilátás 3d, teszi a vállalatok (irodák, szálloda, butik, étterem, szalon esküvő, bár, fodrászat, orvosi rendelő, kozmetika, óvoda, kórház, üzlet, bemutatóterem). A kategóriában a lakossági belsőépítészeti tudjuk végezni projektek belső tér 3D a ház, villa, apartman, stúdió, klasszikus modern design, a Földközi-ára a 20 euró négyzetméterenként minden megyében és romániai városban, ahol lehet fejleszteni egy személyre szabott projekt belsőépítészet, belsőépítészeti ház cég Noble lakberendezés: Bukarest, Sector 3, sector 2, szektor 4, 5, 6, Ilfov, Otopeni, Baneasa, Pipera, Constanta, Mangalia, Eforie Nord, Navodari, Mamaia Nord, cernavodăi Medgidia, Pitesti, Arges, Giurgiu, Craiova, Alexandria, Teleorman, Slatina, Targoviste, Călăraşi, Ialomiţa, Urziceni, Slobozia, Fetesti, Braila, Tulcea, Galac, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Vrancea, Piatra Neamt, Bákó, Barlád Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani.

https://nobili-design.ro | https://gresie-faianta.nobili-design.ro | https://blog.nobili-design.ro | https://www.nobili-interior-design.ro | https://mobila-italia.nobili-design.ro | https://www.nikydecor.ro | https://nobili-design.com | https://istanbul.nobili-design.com | https://london.nobili-design.com | https://www.nobili-interior-design.ro/design/design-interior-case| https://www.nobili-interior-design.ro/proiecte/firme-design-interior-bucuresti | https://www.nikydecor.ro/piele-naturala | https://www.nikydecor.ro/fete-de-masa

Ez az oldal cookie-kat használ.

A navigáció folytatásával Ön elfogadja ezen információk használatát. Bővebben ...

Elfogadni!

Cookie-k házirendje

1. Cookie felhasználási irányelv

Ez a házirend a nobili-interior-design.ro által működtetett cookie-kat és weboldalakat jelenti

2. Mik azok a cookie-k?

A cookie egy kis fájl, amely betűket és számokat fogják tárolni a számítógépen vagy más mobil végberendezés a felhasználó, aki hozzáfér az internethez. A cookie által telepített kérelme a web szerver a böngésző (pl Internet Explorer, Chrome), és teljesen „passzív” (nem tartalmaz szoftvert vírusokat vagy kémprogramokat és nem tud hozzáférni az információkat a merevlemez meghajtó a felhasználó) .

3. Mire használják a cookie-kat?

Ezek a fájlok lehetővé teszik, hogy ismerje el a felhasználói terminál és bemutatására vonatkozó tartalmat oly módon kialakítva, hogy a felhasználói igények. A cookie-k a felhasználók egy kellemes élmény a böngészés és támogatja munkánkat, hogy a felhasználó kényelmét: Szintén előállításához használt anonim, összesített statisztikák, amelyek segítenek megérteni, hogy egy felhasználó kap a weboldalak, amelyek lehetővé teszik számunkra javítása szerkezete és azok tartalmát, kivéve a személyi azonosító a felhasználó.

4. Milyen cookie-kat használunk?

Kétféle cookie-t használunk: munkamenetenként és fixen. Az utóbbiak ideiglenes fájlok, amelyek a felhasználói terminálon maradnak a munkamenet befejezéséig vagy az alkalmazás bezárásáig (a webböngésző). A rögzített fájlok egy ideig maradnak a felhasználó terminálján a Cookie paraméterek között, vagy amíg a felhasználók manuálisan nem törlik őket.

5. Hogyan használják a cookie-kat ezen a webhelyen?

A webhelyen tett látogatás cookie-kat helyezhet el a következő célokból:

Webhely teljesítmény cookie-k
Látogatói elemző cookie-kat
Cookie-k a geotargonáláshoz
Sütik rögzítése
Cookie-k reklámozáshoz
Hirdetői cookie-k

6. A személyes adatok cookie-jai működnek?

A cookie-k maguk nem követelik meg a személyes adatok felhasználását, és a legtöbb esetben nem személyesen azonosítják az internetezőket. A cookie-k segítségével gyűjtött személyes adatokat csak bizonyos felhasználói funkciók megkönnyítésére lehet összegyűjteni. Az ilyen adatokat olyan módon titkosítják, hogy jogosulatlan személyeket érintetlenül hozzáférjenek hozzájuk.

7. Sütik törlése

Általában a weboldalak eléréséhez használt alkalmazás lehetővé teszi, hogy alapértelmezés szerint mentse el a cookie-kat a terminálhoz. Ezek a beállítások úgy módosíthatók, hogy a cookie-k automatikus beadása tiltja a webböngészőt, vagy a felhasználó tájékoztatást kap, amikor a cookie-kat a termináljára küldi. A cookie-k kezelésének lehetőségeiről és módjáról részletes információ található az alkalmazás beállításai területén (a webböngészőben). A cookie-k használatának korlátozása befolyásolhatja a weblap bizonyos funkcióit.

8. Miért fontos az internetes cookie-k?

A cookie-k középpontjában a hatékony Internet áll, amely segít baráti böngészési élmény létrehozásában, és az egyes felhasználók preferenciáihoz és érdekeihez igazítva. A cookie-k megtagadása vagy letiltása bizonyos webhelyeket használhatatlanná tehet.
Denial vagy cookie-k letiltása nem jelenti azt, többé nem kap online hirdetéssel - de nem lesz képes, hogy vegye figyelembe a preferenciák és érdekek, amit alátámaszt a böngészési szokásokat.
A cookie-k fontos felhasználási lehetőségei (amelyek nem igénylik a felhasználó hitelesítését a fiókon keresztül):

A felhasználói preferenciákra szabott tartalmak és szolgáltatások - termékkategóriák és szolgáltatások.
A felhasználók érdekeire szabott ajánlatok - a jelszavak megőrzése.
Az Interneten tárolt gyermekvédelmi szűrők lekérése (családi mód opciók, biztonságos keresési funkciók).
Korlátozza a hirdetésmegjelenítési gyakoriságot - korlátozza egy hirdetés megjelenítésének számát egy adott felhasználó számára egy webhelyen.
Adjon relevánsabb hirdetést a felhasználó számára.
Mérés, optimalizálás és funkciók analitika - mint például megerősíti egy bizonyos szintű forgalom a weboldalon, milyen tartalmak megtekintése és a felhasználó hogyan érkezik a honlapon (pl keresők közvetlenül más weboldalakon stb.) A webhelyek ezeknek az elemzéseknek a használatát futtatják, hogy javítsák a webhelyeket a felhasználók javára.

9. Biztonsági és adatvédelmi problémák

A cookie-k NEM vírusok! Sima szövegeket használnak. Ezek nem kódkódokból állnak, így nem hajthatók végre, vagy automatikusan futhatnak. Következésképpen nem másolhatók vagy másolhatók más hálózatokon a futtatáshoz vagy a másoláshoz. Mivel nem tudják ezeket a funkciókat elvégezni, nem tekinthetők vírusnak.
A cookie-kat továbbra is használhatják negatív célokra. Mivel a felhasználói beállításokkal és a böngészési előzményekkel kapcsolatos információkat tárolja, egy adott webhelyen és számos más webhelyen, a cookie-k felhasználhatók a kémprogramok formájában. Sok kémprogram-elhárító termék tisztában van vele, és következetesen törli a cookie-kat az anti-vírus / kémprogram-elhárító / letapogató eljárásokban.

Általánosságban elmondható, hogy a böngészők beépített adatvédelmi beállításokkal rendelkeznek, amelyek különböző szintű cookie-k elfogadását, eltarthatóságát és automatikus törlését biztosítják, miután a felhasználó meglátogatott egy adott webhelyet.
A cookie-kat érintő egyéb biztonsági problémák:
Mivel a személyazonosság védelme nagyon értékes és minden internethasználó joga van, tanácsos tudni, hogy mely kérdések okozhatnak cookie-kat. Mivel keresztül folyamatosan továbbítja kétirányú információ a böngésző és a weboldal, ha egy támadó vagy illetéktelen személy beavatkozásával adatátvitel során az információk, amelyek a cookie-t is elfogtak.
Bár nagyon ritkán fordulhat elő, ha a böngésző egy titkosított hálózaton (pl. Nem biztonságos WiFi hálózaton) keresztül csatlakozik a kiszolgálóhoz.

Az egyéb cookie-alapú támadások rossz cookie-beállításokat okoznak a kiszolgálókon. Ha egy webhely nem követeli meg, hogy a böngésző csak titkosított csatornákat használjon, a támadók ezt a biztonsági rést használhatják annak megakadályozására, hogy a böngészők bizalmas csatornákon keresztül küldjenek információt. A támadók ezután az információkat használják bizonyos webhelyek illetéktelen hozzáférésének céljából. Nagyon fontos, hogy legyünk óvatosak a személyes adatok védelmének legmegfelelőbb módjának kiválasztásában.

Tippek a biztonságos és felelősségteljes cookie-alapú navigációhoz.


Rugalmasságuk és az a tény, hogy a leggyakrabban látogatott webhelyek és a legnagyobbak a cookie-kat használják, szinte elkerülhetetlenek. A cookie-k letiltása nem teszi lehetővé a felhasználó számára a legnépszerűbb és leggyakrabban használt oldalak elérését, köztük a Youtube, a Gmail, a Yahoo és mások.
Íme néhány tipp, amely segít biztonságosan navigálni a cookie-kkal:

Testreszabhatja a cookie-k böngészőbeállításait, hogy tükrözze a cookie-biztonság kényelmes szintjét.
Ha nem bánja a cookie-kat, és Ön az egyetlen személy, aki a számítógépet használja, beállíthatja a lejárati dátumokat a böngészési előzmények és a személyes hozzáférési adatok tárolásához.
Ha megosztja számítógépe hozzáférését, a böngésző beállításával bármikor törölheti az egyes böngészési adatokat, amikor bezárja a böngészőt. Ezzel elérheti azokat a webhelyeket, amelyek a cookie-k helyét és a böngészési folyamat bezárásakor törölnek minden üzleti információt.
A kémprogram-elhárító alkalmazások telepítése és folyamatos frissítése.

A kémprogramok észlelésére és megelőzésére szolgáló alkalmazások közül sok a webhelyekre vonatkozó támadások észlelését is magában foglalja. Ez megakadályozza, hogy a böngésző hozzáférjen azokhoz a webhelyekhez, amelyek kihasználhatják a böngésző biztonsági réseit, vagy letölthetik a veszélyes szoftvereket.
Győződjön meg róla, hogy a böngésző mindig naprakész.
Számos cookie-támadást kihasználva kihasználják a böngészők régi verzióinak gyengeségeit.

A cookie-k mindenütt megtalálhatók, és nem kerülhetők el, ha az interneten - helyi vagy nemzetközi - a legjobb és legnagyobb weboldalakhoz kíván hozzáférni. Ha világosan megértik, hogyan működnek és milyen előnyökkel járnak, akkor megteszheti a szükséges biztonsági intézkedéseket, hogy bizalommal böngészhessen az interneten.
A cookie-k letiltásának és elutasításának köszönhetően egyes webhelyek megkerülhetetlenek vagy nehézek lehetnek látogatásra és felhasználásra. Továbbá, a cookie-k elfogadásának megtagadása nem jelenti azt, hogy nem fog több online hirdetést megjeleníteni / látni.
Lehetőség van a böngésző beállítására, így ezek a cookie-k már nem támogatottak, vagy beállíthatja, hogy a böngésző elfogadja a cookie-kat egy adott webhelyről. De például ha nem regisztrálsz cookie-kat, akkor nem hagyhatsz megjegyzést.

Minden modern böngésző lehetővé teszi a cookie-beállítások módosítását. Ezek a beállítások rendszerint a böngésző "beállításai" vagy "preferenciái" menüpontjában találhatók.

Személyes adatok védelme

A törvény 1. sz. 677 / 2001 egyének védelméről, tekintettel a személyes adatok feldolgozása és szabad mozgása az ilyen adatok, módosított és kiegészített és a törvény. 506 / 2004 feldolgozására vonatkozó személyes adatok és a magánélet, az elektronikus hírközlési ágazatban nobili-interior-design.ro, a személyes adatok üzemeltető köteles kezelni biztonságosan és csak meghatározott célból a személyes adatok adod nekik magadról vagy másokról. Az adatok gyűjtése feldolgozás céljából a kapcsolódó termékek és szolgáltatások az üzemeltető által kínált, mint a kapcsolatot akkor (e-mail, fax, SMS vagy telefon), ha feliratkozik a kínálatát kapcsolatban ajánlatát áruk vagy szolgáltatások kínálunk . A feliratkozás bármikor megtehető, ha minden egyes e-mailben elolvassa a leiratkozási linket, hogy bemutassuk ajánlataikat és promócióinkat. A regisztrált adatokat az üzemeltető használhatja, és csak az alábbi címzettekhez lehet közölni: Ön vagy az üzemeltető szerződéses partnerei. Webhelyünk cookie-kat használ a tevékenység és a forgalom figyelemmel kísérésére.

Adatbiztonság

nobili-interior-design.ro különös figyelmet fordít a továbbított adatok biztonságára. Tiszteletben tartjuk az általánosan elfogadott szabványokat a személyes és személyazonosságadatok védelmére, mind az átvitel során, mind az átvitel után. Azonban az interneten vagy az adattovábbítási módszeren keresztüli adattovábbítás sem elektronikus környezetben az 100% biztonságos. Ezért ne adja meg a hitelkártya adatait a weboldalon található űrlapokon, hacsak a hitelkártya adatait nem kötelező megemlíteni.