• Dizajnoni shtëpi të brendshme të stilit klasik në Brasov


  details:
 • Dizajnoni shtëpi të brendshme klasike në Galati


  details:
 • Dizajn i brendshëm modern në Bacau


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi në Suceava


  details:
 • Shtëpi e brendshme klasike e projektimit në Bukuresht


  details:
 • Dizajnoni apartament të brendshëm 4 Dhoma Bukureshti


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi Craiova


  details:
 • Dizajn i brendshëm modern me dyshemen e Konstancës


  details:
 • Dizajn i brendshëm në stilin klasik të shtëpisë Targoviste


  details:
 • Stili i brendshëm i dizajnit stil klasik Giurgiu


  details:
 • Shtëpia moderne e dizajnit të brendshëm në Urziceni


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik Prahova shtëpi luksoze


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi me dysheme Ploiesti


  details:
 • Stili i brendshëm i stilit klasik Constanta


  details:
 • Dizajnoni stilin e brendshëm të stilit klasik në Pitesti


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi në Brasov


  details:
 • Dizajnoni sallon të brendshëm të restorantit klasik


  details:
 • Dizajn i brendshëm modern Pipera


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik i shtëpisë Targu Mures


  details:
 • Dizajnoni shtëpi të brendshme klasike në Braila


  details:
 • Dizajni vilë luksoze klasike luksoze Ialomita


  details:

Çmimet e dizajnit të brendshëm

Koncepti i dizajnit të brendshëm dhe hartimi është mishëruar gjithmonë në përgatitjen e planifikimit dhe zgjidhjeve stilistike, dhe një grup i vizatimeve 2d për kompaninë e dizajnit të brendshëm, ata do të jenë themeli i punës sonë dhe themeli i suksesit të mëvonshme dekoratave. Në këtë kategori Çmimet e dizajnit të brendshëm ne kemi kushtuar vëmendje të veçantë për përshkrimin e një sërë artikujsh për secilën nga shërbimet e ofruara nga zyra jonë e arkitekturës dhe dizajnit të brendshëm. Në fund të faqes ne kemi ofruar informata të dobishme për klientët të cilët do të zgjedhin një dizajn shtëpie të projektimit të brendshëm, informacion mbi mundësitë e duhura për ndryshimet që duhet bërë pas hartimit të dizajnit të brendshëm. Portfolio e projekteve të projektimit të brendshëm shtëpi klasike me papafingo, vila moderne me dysheme të diferencuar çmimet në varësi të stilit të zgjedhur dhe kompleksitetin e projektit.

Çdo projekt i dizajnit të brendshëm të bërë nga studio Dizajn i brendshëm i Nobili do të copyright nga arkitektë dhe projektues profesionale të krijuara sipas pronar të përcaktuar në mënyrë strikte (apartamente, shtëpi stil modern klasik, zyra dhe lloje të tjera të shtëpive të familjes.) Në përputhje me dëshirat specifike të klientit, në lidhje me të cilën ai ka kontraktuar projektin dizajn të brendshëm në një normë standarde ose një projekt gardian me mundësinë e dorëzimit të materialeve të listuara në projektet dizajn të brendshëm dhe mbikëqyrjen 3d punime tokësore në vend. Shih harta projektit dizajn të brendshëm, ku ne postuar informacion shtesë për të siguruar që çmimet e dizajnit të brendshëm për apartamente dhe shtëpi të bëra nga Fisnik Design Brendshme kuptohen nga klientët tanë të ardhmen dhe dokumentacionit të projektit i cili u bë nga ekipi ynë arkitektët, designers, planifikuesit me informacion të arritshme dhe të kuptueshme. Çfarëdo lloji i shërbimit të dizajnit të brendshëm për të cilin ju fillimisht zgjedhur, ju mund të urdhërojë shërbimin shtesë premium përbëhet mbështetjen e plotë të kompanisë sonë në ndjekje të dizajnit të brendshëm punon si projektuar 3d. Mbështetje në zgjedhjen dhe firma e dizajnit të brendshëm në sektorin e ndërtimit është dhënë falas nga ne. Më i dukshëm, ju bashkangjitni kur zgjedh një brendshme të shërbimit të projektimit shtëpi apo apartament është çmimi i projektit. çmimi i synuar vilë shtëpi projektit dizajn të brendshëm 17-25 euro për metër katror për apartamente dhe 25-40 euro për metër katror. Tarifat e firmave të ndryshme arkitektonike dhe specialistëve individuale në dizajn të brendshëm është e vështirë të krahasohen për shkak të dallimeve të rëndësishme të shërbimeve, dhe ndryshimi i dokumenteve të vëna në dispozicion nga projekti dizajn të brendshëm në fund (për të mos përmendur konceptit unik të projektimit realizuar dhe jo më pak cilësinë e materialeve të ndryshme të cilat kanë punuar në konceptet dizajn të brendshëm). Ne shpresojmë se përshkrimi i detajuar i propozimit dhe Metodologjia jonë për llogaritjen preturlui projekt të projektimit të brendshëm për një shtëpi apo apartament në Konstanca, Bukuresht, Brasov dhe Ploiesti do të lehtësojë pozitivisht vendimin tuaj. Vlera e shërbimeve për zhvillimin e dizajnit të brendshëm projekton shtëpi apo apartamente që ne ekzekutuar përveç shërbimin standarde të blera ndryshon në varësi të kërkesave dhe kompleksitetit të projektit dhe do të komunikohen vete përfituesit. Ju do të gjeni në këtë kategori projektet e brendshme të projektimit për shtëpi klasike histori papafingo luksoze strehon stilin e Mesdheut vila moderne të bëra për lloje të ndryshme të ndërtesave në të gjithë vendin me çmime mes 17-30 euro për metër katror në qytete si Bacau, Iasi, Suceava, Buzau, Craiova, Giurgiu, Focsani, Piatra Neamt, Braila, Tulcea dhe Galati.

Çmimet e Dizajnit të Brendshëm - Arkitekt çmimi i dizajnit të brendshëm

 • Dizajn i brendshëm modern në Bacau


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi në Suceava


  details:
 • Dizajn i brendshëm i shtëpive klasike Constanta


  details:
 • Dizajn i brendshëm modern në Konstanca


  details:
 • Dizajni i brendshëm i kuzhinave klasike në shtëpi - Koncepti i dizajnit të brendshëm 3D


  details:
 • Dizajnoni sallon të brendshëm të restorantit klasik


  details:
 • Dizajn i brendshëm modern në Bukuresht


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi në Braila


  details:
 • Dhomen e ndenjes me kuzhinen e stilit klasik


  details:
 • Shtëpitë barok të projektimit të brendshëm


  details:
 • Dizajn i brendshëm modern në Bukuresht


  details:
 • Dizajn i brendshëm Dhomen e ndenjes klasike Constanta


  details:
 • Dizajn i brendshëm Kuzhina klasike - Dizajn klasik gjumi


  details:
 • Dizajn të brendshëm vilë luksoze luksoze - Shtëpi të brendshme klasike dizajn

  Dizajn i brendshëm luksoz vilë luksoze


  details:
 • Dizajn të brendshëm dhomë gjumi klasik shtëpi


  details:
 • Dizajn i brendshëm modena e brendshme e jetesës


  details:
 • Dizajn i brendshëm i shtëpive moderne Bukuresht


  details:
 • Restoranti i brendshëm Konstanta


  details:

Projekte të projektimit të brendshëm projektojnë shtëpi stil klasike. Për të gjetur ide dhe frymëzim, ju paraqesim disa opsione nga portofoli i projekteve të bëra për shtëpitë moderne me dysheme ose papafingo në Bukuresht, Ilfov, Constanta ose Bacau. Nëse planifikoni të rregulloni të gjithë shtëpinë tuaj në një stil të veçantë të dizajnit të brendshëm, ose nëse dëshironi thjesht të shpërbleni një dhomë 3 ose 4, keni nevojë për kontributin e specialistëve për t'ju udhëhequr. Merret me kompaninë Nobili Interior Design projektet e dizajnit të brendshëm për vila, banesa, apartamente dhe hotele, restorante, kafene dhe hapësira të tjera tregtare. Duke qenë një udhëheqës tregu që nga 2008, projektet e dizajnit të brendshëm që implementojmë janë të bazuara në zgjidhje praktike dhe inovative, të gjitha për komoditetin dhe kënaqësinë e klientit. Sapo klienti shpreh dëshirat e tij në lidhje me projektin e dizajnit të brendshëm, ne do të bëjmë çdo propozim në format të personalizuar 3D për çdo dhomë. Çdo material, përfundim dhe element i përfshirë në projektin e dizajnit të brendshëm janë të kualitetit të lartë të importuar nga prodhuesit në Itali. Ne punojmë me prodhuesit me nivel të lartë, dhe secila zgjedhje do të bëhet nën një monitorim të afërt të projektuesit. Ju do të gjeni në portofolin e projekteve tona dizajn të brendshëm të kryera për papafingo klasike vila në Bukuresht, Konstanca, Brasov dhe shtëpive moderne kate në Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea të gjithë duke u projektuar nga arkitekti brendshme projektuesi Gabriela Nechifor.

 • Dizajnoni shtëpi të brendshme të stilit klasik në Brasov


  details:
 • Dizajnoni shtëpi të brendshme klasike në Galati


  details:
 • Dizajn i brendshëm modern në Bacau


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi në Suceava


  details:
 • Shtëpi e brendshme klasike e projektimit në Bukuresht


  details:
 • Dizajnoni apartament të brendshëm 4 Dhoma Bukureshti


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi Craiova


  details:
 • Dizajn i brendshëm modern me dyshemen e Konstancës


  details:
 • Dizajn i brendshëm në stilin klasik të shtëpisë Targoviste


  details:
 • Stili i brendshëm i dizajnit stil klasik Giurgiu


  details:
 • Shtëpia moderne e dizajnit të brendshëm në Urziceni


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik Prahova shtëpi luksoze


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi me dysheme Ploiesti


  details:
 • Stili i brendshëm i stilit klasik Constanta


  details:
 • Dizajnoni stilin e brendshëm të stilit klasik në Pitesti


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi në Brasov


  details:
 • Dizajn i brendshëm modern Pipera


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik i shtëpisë Targu Mures


  details:
 • Dizajnoni shtëpi të brendshme klasike në Braila


  details:
 • Dizajni vilë luksoze klasike luksoze Ialomita


  details:
 • Dizajn i brendshëm modern në Bukuresht


  details:

Nobili Interior Design ofron shërbime të dizajnit të brendshëm të shtëpive klasike luksoze, duke përfshirë të gjitha stilet e vilave të brendshme, apartamente moderne. Kompania e Arkitekturës Bukuresht, Constanta. Kompania jonë është një lider në treg që nga 2008 në shërbimet e personalizuara dizajn të brendshëm, arkitekturë të brendshme dhe ka një përvojë të madhe në dizajn të brendshëm dhe projektet e dizajnit të brendshëm të bëra për banesa private dhe hapësira komerciale. Aplikoni në shërbimet e disa specialistëve në dizajn të brendshëm, ju nuk do të duhet të jeni vetëm në këtë proces të gjatë dhe rraskapitës të dizajnit të brendshëm. Ne mund të bëjmë projekte shtëpi të projektimit të brendshëm stil klasik, modern, vila për dizajn të brendshëmpersonalizuar në stilin e jetës tuaj. Nëse keni idenë që të keni një kompani të specialistëve të dizajnit të brendshëm rreth jush për dizajnin e brendshëm të shtëpisë ose apartamentit tuaj, Dizajn i brendshëm i Nobili ju jeni në dispozicionin tuaj me idetë dhe zgjidhjet e personalizuara. Projektuar për t'i dhënë jetë dhe personalitet shtëpive më të sofistikuara, Dizajni i Brendshëm i Nobili bëhet markë që thotë gjithçka nëpërmjet imazheve, sepse herë pas here - Një foto bën një mijë fjalë. Një imazh ku, me shumë punë dhe studim të thellë në çdo hollësi, është një koncept, një ide që ne mund ta bëjmë në praktikë. Ju do të gjeni në projektet e dizajnit të brendshëm të portofolit tonë, arkitekturë, dizajn mobilje, dizajn të brendshëm, dekorime, bërë për shtëpi, vila dhe apartamente në stilin klasik, moderne në qytete të tilla si Bukureshti, Cluj, Constanta, Brasov, Pitesti, Timisoara, Galati me Mobilje italiane dhe materiale projektuesi. Ne krijojmë koncepte të dizajn të brendshëm personalizuar, duke shprehur përmes secilit projekt një stil, një qasje, një mënyrë jetese, e cila na vë në krye të preferencave të atyre klientëve që dinë të zgjedhin një projektues profesionist. Ne dëshirojmë të krijojmë dizajne unike për shtëpitë luksoze ku rehati kombinon me elegancën, detajet shprehin personalitetin e klientit dhe koncepti i dizajnit përfaqëson pikërisht atë që dëshiron pronari. Kjo është arsyeja pse çdo projekt i dizajn të brendshëm ne jemi unike dhe të personalizuar, duke shprehur një koncept të krijuar veçanërisht për një pronar të veçantë, një koncept në të cilin gjendet një stil jetese, një personalitet i caktuar.

dizajn i brendshëm konstante | brasov brendshme design | rainforests brendshme design | dizajn i brendshëm galati | dizajni i brendshëm braila | dizajn i brendshëm pitesti | craiova e dizajnit të brendshëm | dizajn i brendshëm bucuresti |

Nëse keni ardhur në përfundim se doni të përdorni shërbimet e një firme të dizajnit të brendshëm dhe arkitektura e brendshme për të krijuar një hapësirë ​​të përkryer të organizuar dhe elegante, jemi gati të ju ofrojmë përvojën dhe kreativitetin tonë në zhvillimin e projektet e dizajnit të brendshëm për ambiente banimi dhe komerciale. specialistë Dizajn i brendshëm i Nobili do t'ju ndihmojë të ëndërroni për shtëpinë ideale, apartament, restorant, kafene, dyqan, hotel apo zyrë. Kur hartojmë projektin e dizajnit të brendshëm, ne marrim parasysh objektivat, buxhetet, afatet dhe aftësitë financiare të klientëve tanë. Ne së bashku do të përcaktojmë mënyrat e harmonizimit të projektit të dizajnit të brendshëm dhe kohës së zbatimit deri në dizajn të brendshëm në varësi të kompleksitetit të projektit dhe disponueshmërinë e procesit tuaj të punës, ne jemi në dispozicion për të shpjeguar pro dhe kundrat e stileve të ndryshme (klasike, moderne, mesdhetare, eklektik, skandinave), që do të thotë skica të ndryshme prezantoi rolin e riparimeve dhe design dhe herë të zbatimit, teknike dhe materiale praktike të përfshira në projekte dizajn të brendshëm. Për ne, një projekt i ri projektimit është një kombinim i krijimtarisë dhe profesionalizmit, imagjinatës dhe përvojës. Zhvillimin e projekteve të brendshme të projektimit për vila klasike apo shtëpi moderne me katin e papafingo që mund të zbatohet, kështu që ju mund të blini të gjitha materiale të përfshira në projekte dizajn të brendshëm 3d drejtpërdrejt nga kompania jonë. Designers tona jo vetëm që do të sigurojë imazhe 3d të brendshme, të cilat pastaj do të provojë të jetë një imazh të thjeshtë që nuk mund të bëhet. Duke punuar me Fisnik dizajn të brendshëm, ju merrni bërë brenda në përputhje me pamje 3d nëpërmjet blerjes së materialeve për brendshme të importuara nga ne nga prodhuesit kryesorë nga Italia, Spanja, Gjermania, Austria apo Franca. Shiko projektet nga dizajni i brendshëm i portofolit.

çmim arkitekt bucharest | çmimi konstant konstruktor i brendshëm | çmimet e brendshme të projektuesit të Bukureshtit | çmimet e brendshme të bucuresti | shtëpitë e brendshme të projektimit bucuresti | hotel i brendshëm dizajn | zyra e arkitekturës bucuresti | dyqanet e dizajnit të brendshëm | dizajn i brendshëm bucuresti | hairdresser për dizajn të brendshëm | projektet e dizajnit të brendshëm | sallon bukurie për dizajn të brendshëm | Biznes i Bukureshtit | firmat e brendshme të projektimit në Bukuresht | çmimet e brendshme të dizajnit të craiovës | arkitekt craiova pret | arkitekt çmimi konstante | arkitekti cluj napoca | arkitekti ploiesti pret | arkitekt çmimet brasov | çmimet e dizajnit të brendshëm | restorante të dizajnit të brendshëm | dizajni modern i brendshëm | shtëpi të dizajnit të brendshëm klasik | restorante të dizajnit të brendshëm | çmimet arkitekti pitesti | arkitekt çmimet braila | arkitekt çmimet galati | dhoma hoteli me dizajn të brendshëm | firmat e brendshme të arkitekturës | dizajner i brendshëm | çmimet e dizajnit të brendshëm | dizajni i brendshëm i arkitektit bucuresti | dizajn i brendshëm i brendshëm | apartamente të dizajnit të brendshëm | vilë për dizajn të brendshëm | shtëpi të projektimit të brendshëm | dizajn të brendshëm të hapësirave tregtare | çmimet konstante të projektuesit të brendshëm | çmimet konstante të projektuesit të brendshëm | dizajn i brendshëm konstante | çmimi konstant konstruktor i brendshëm | çmimi i stilistëve të brendshëm timisoara | çmimi i brendshëm i projektuesit | studio e dizajnit të brendshëm | | mobilje dhoma gjumi italia.Numri telefonit : 0720665365

E-mail : nobilidesign [@] gmail.com

Faqja e internetit : nobili-interior-design.ro


Ne e kuptojmë projektet e arkitekturës, dizajnit të brendshëm, brendshme, pikëpamjet 3d, duke i bërë kompanitë (zyra, hotel, Boutique, restorant, wedding sallon, bar, Floktar, klinika mjekësore, kozmetike, kopshtin e fëmijëve, spital, dyqan, sallë ekspozite). Në kategorinë e dizajnit të brendshëm të banimit ne mund të kryejnë projekte për të brendshme në 3D për shtëpi, vilë, apartament, studio, dizajn klasik modern, mesdhetare me çmim nga 20 euro për metër katror në të gjitha qarqet dhe qytetet në Rumani, ku ju mund të zhvillojnë një projekt të personalizuar dizajn të brendshëm, brendshme kompania shtëpi të projektimit Noble dizajn të brendshëm: Bucharest, Sector 3, sektori 2, sektori 4, 5, 6, Ilfov, Otopeni, Baneasa, Pipera, Constanta, Mangalia, Eforie Nord, Navodari, Mamaia Nord, Cernavoda, medgidia, Pitesti, Arges, Giurgiu, Craiova, Alexandria, Teleorman, Slatina, Targoviste, Calarasi, Ialomita, Urziceni, Slobozia, Fetesti, Braila, Tulcea, Galati, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Vrancea, Piatra Neamt, Bacau, Barlad, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani.

https://nobili-design.ro | https://gresie-faianta.nobili-design.ro | https://blog.nobili-design.ro | https://www.nobili-interior-design.ro | https://mobila-italia.nobili-design.ro | https://www.nikydecor.ro | https://nobili-design.com | https://istanbul.nobili-design.com | https://london.nobili-design.com | https://www.nobili-interior-design.ro/design/design-interior-case| https://www.nobili-interior-design.ro/proiecte/firme-design-interior-bucuresti | https://www.nikydecor.ro/piele-naturala | https://www.nikydecor.ro/fete-de-masa

Kjo faqe përdor cookies.

Duke vazhduar navigacionin, pranoni përdorimin e këtij informacioni. Lexo më shumë ...

Prano!

Politika e cookies

1. Politika e përdorimit të cookie-t

Kjo politikë i referohet cookies dhe faqeve të internetit të drejtuar nga nobili-interior-design.ro

2. Cilat janë Cookies?

Cookie është një skedar i vogël letrash dhe numrash që do të ruhen në kompjuterin tuaj, terminalin celular ose pajisje të tjera të një përdoruesi që hyn në Internet. Cookie është instaluar përmes një kërkese të shfletuesit të internetit nga një shfletues (p.sh. Internet Explorer, Chrome) dhe është krejtësisht "pasiv" (nuk përmban softuer, viruse ose spyware dhe nuk mund t'i qasen informatave në hard drive të përdoruesit) .

3. Për cilat përdoren Cookies?

Këto fotografi të bëjë të mundur për të njohur një terminal të përdoruesit dhe paraqitjen përmbajtje relevante në mënyrë të përshtatur për parapëlqimet e përdoruesit. Cookies ofrojnë përdoruesve një të këndshme shfletim përvojë dhe të mbështesë përpjekjet tona për të dhënë rehati përdoruesit: përdoret edhe në përgatitjen e anonime, statistikat e grumbulluara që na ndihmojnë të kuptojmë se si një përdorues merr faqet tona, që na mundëson për të përmirësuar strukturën dhe përmbajtjen e tyre, duke përjashtuar identifikimin personal të përdoruesit.

4. Çfarë Cookies A Përdorim?

Ne përdorim dy lloje të cookies: për seancë dhe fikse. Këto të fundit janë skedarë të përkohshëm që mbesin në terminalin e përdoruesit deri në fund të seancës ose mbyllja e aplikacionit (shfletuesi i internetit). Dosjet fikse mbeten në terminalin e përdoruesit për një kohë në parametrat e Cookie ose derisa ato fshihen manualisht nga përdoruesi.

5. Si përdoren cookies nga kjo faqe?

Një vizitë në këtë faqe mund të vendos cookies për qëllime të:

Cookies të performancës së sitit
Cookies për analizën e vizitorëve
Cookies për gjeotratore
Regjistrimi i cookies
Cookies për reklamim
Cookies për reklamues

6. A funksionojnë cookiet e të dhënave personale?

Cookies vetë nuk kërkojnë informacion personal për t'u përdorur dhe në shumicën e rasteve, nuk identifikojnë personalisht përdoruesit e internetit. Të dhënat personale të mbledhura përmes përdorimit të Cookies mund të mblidhen vetëm për të lehtësuar disa funksione të përdoruesit. Të dhënat e tilla janë të koduara në një mënyrë që i bën personat e paautorizuar akses të paprekur ndaj tyre.

7. Fshini cookies

Në përgjithësi, një aplikacion i përdorur për të hyrë në faqet e internetit ju lejon të ruani Cookies tuaj në terminalin e parazgjedhur. Këto rregullime mund të ndryshohet në mënyrë që cookies automatizuar të jetë e bllokuar nga shfletues web apo përdoruesi është i informuar sa herë që cookies janë dërguar në terminalin ose. Informata të hollësishme rreth mundësive dhe mënyrave të menaxhimit të cookies mund të gjenden në zonën e cilësimeve të aplikacionit (shfletuesi i internetit). Kufizimi i përdorimit të Cookies mund të ndikojë në disa veçori të faqes së internetit.

8. Pse janë të rëndësishme Cookies në Internet?

Cookies janë fokusi qendror i Internetit efikas, duke ndihmuar në gjenerimin e një përvoje miqësore të shfletimit dhe përshtatur ndaj preferencave dhe interesave të secilit përdorues. Mohimi ose çaktivizimi i cookies mund të bëjnë disa vende të papërdorshme.
Mohimi ose biskota disabling nuk do të thotë se ju do të merrni më reklamimi online - por kjo nuk do të jetë në gjendje për të marrë në konsideratë preferencat dhe interesat, evidentuar duke shfletuar sjellje.
Shembuj të përdorimeve të rëndësishme të cookies (që nuk kërkojnë vërtetimin e një përdoruesi përmes një llogarie):

Përmbajtja dhe shërbimet e përshtatura për preferencat e përdoruesve - kategoritë dhe shërbimet e produktit.
Oferta të përshtatura për interesat e përdoruesve - mbajtja e fjalëkalimeve.
Rifitoni Filtrat e Mbrojtjes së Fëmijëve për Përmbajtje në Internet (opsionet e modalitetit të familjes, funksionet e kërkimit të sigurt).
Kufizo frekuencën e shërimit të reklamave - kufizoni numrin e përshtypjeve të një reklame për një përdorues të caktuar në një vend.
Jepni reklama më relevante për përdoruesit.
Matja, optimization dhe përmban Analytics - të tilla si duke konfirmuar një nivel të caktuar të trafikut në një faqe interneti, çfarë lloji të përmbajtjes shihet dhe si një përdorues arrin në një faqe interneti (p.sh. nga motorët e kërkimit direkt nga faqet e internetit të tjera etj). Ueb-faqet kryejnë këto analiza të përdorimit të tyre për të përmirësuar faqet në të mirë të përdoruesve.

9. Çështjet e sigurisë dhe privatësisë

Cookies nuk janë viruse! Ata përdorin formate të thjeshta tekstesh. Ata nuk janë të përbërë nga pjesë të kodit në mënyrë që ata të mos mund të ekzekutohen ose të mund të drejtohen automatikisht. Rrjedhimisht, ata nuk mund të kopjojnë ose të përsëriten në rrjete të tjera për të kandiduar ose përsëritur përsëri. Për shkak se ata nuk mund t'i kryejnë këto funksione, ato nuk mund të konsiderohen viruse.
Cookies ende mund të përdoren për qëllime negative. Që nga preferencat dhe dyqane informacion në lidhje me historinë e shfletimit përdoruesit ', si në një vend të caktuar dhe disa vende të tjera, cookies mund të përdoret si një formë e Spyware. Shumë anti-Spyware produktet janë të vetëdijshëm për këtë fakt dhe vazhdimisht shënon biskota të fshihet në procedurat e heqjen / scanning anti-virus / anti-spyware.

Në përgjithësi, shfletuesit kanë parametra të integruar të privatësisë që ofrojnë nivele të ndryshme të pranimit të cookie-t, jetës së skadimit dhe fshirjes automatike pasi përdoruesi të ketë vizituar një vend të caktuar.
Çështje të tjera të sigurisë lidhur me cookies:
Meqenëse mbrojtja e identitetit është shumë e vlefshme dhe është e drejtë e çdo përdoruesi të internetit, këshillohet të dihet se cilat çështje mund të krijojnë cookie. Sepse me anë të tyre vazhdimisht transmetojë informacion të dyanshëm midis shfletuesit dhe internetit, në qoftë se një sulmues ose personi i paautorizuar ndërhyn gjatë transmetimit të të dhënave, të dhënat e përfshira në cookie mund të jetë zbuluar.
Edhe pse shumë rrallë, kjo mund të ndodhë nëse shfletuesi lidhet me serverin duke përdorur një rrjet të paencifikuar (p.sh. një rrjet WiFi i pasiguruar).

Sulmet e tjera të bazuara në cookie përfshijnë cilësime të këqija cookie në servera. Nëse një faqe interneti nuk kërkon që shfletuesi të përdorë vetëm kanale të koduara, sulmuesit mund ta përdorin këtë cenueshmëri për të parandaluar shfletuesit që të dërgojnë informacione përmes kanaleve të pasigurta. Sulmuesit pastaj përdorin informacionin për qëllimin e qasjes së paautorizuar në vende të caktuara. Është shumë e rëndësishme që të jeni të kujdesshëm në zgjedhjen e metodës më të përshtatshme të mbrojtjes së informacionit personal.

Këshilla për navigim të sigurtë dhe të përgjegjshëm me bazë cookie.


Për shkak të fleksibilitetit të tyre dhe faktit se shumica e vendeve më të vizituara dhe ato më të mëdha përdorin cookie, ato janë pothuajse të pashmangshme. Paaftësimi i cookies nuk do të lejojë përdoruesin të hyjë në faqet më popullore dhe të përdorura duke përfshirë Youtube, Gmail, Yahoo dhe të tjerët.
Këtu janë disa këshilla që mund t'ju ndihmojnë të lundroni në mënyrë të sigurtë me cookies:

Personalizoni cilësimet e shfletuesit tuaj për cookie për të pasqyruar një nivel të rehatshëm për sigurinë tuaj të cookie.
Nëse nuk e keni parasysh cookies dhe jeni i vetmi person që përdor kompjuterin tuaj, ju mund të vendosni datat e skadimit për të ruajtur historikun tuaj të shfletimit dhe të dhënat e aksesit personal.
Nëse ndani aksesin e kompjuterit tuaj, mund ta konsideroni cilësimin e shfletuesit për të fshirë të dhënat tuaja individuale të shfletimit çdo herë që mbyllni shfletuesin tuaj. Kjo është një mënyrë për të hyrë në faqet që vendosin cookies dhe fshijnë çdo informacion biznesi kur mbyllni sesionin e shfletimit.
Instaloni dhe përditësoni vazhdimisht aplikacionet tuaja antispyware.

Shumë nga aplikacionet për zbulimin dhe parandalimin e spyware përfshijnë zbulimin e sulmeve në faqet. Kjo parandalon shfletuesin nga qasja në faqet e internetit që mund të shfrytëzojnë dobësitë e shfletuesit ose shkarkojnë softuer të rrezikshëm.
Sigurohuni që shfletuesi juaj është gjithmonë i përditësuar.
Shumë nga sulmet e cookies shfrytëzohen duke shfrytëzuar dobësitë e versioneve të vjetra të shfletuesve.

Cookies janë kudo dhe nuk mund të shmangen nëse doni të gëzoni qasje në faqet e internetit më të mira dhe më të mëdha në internet - vendore ose ndërkombëtare. Me një kuptim të qartë se si punojnë dhe përfitimet që sjellin, ju mund të merrni masat e nevojshme të sigurisë në mënyrë që të mund të shfletoni me besim në internet.
Paaftësimi dhe refuzimi i marrjes së cookies mund të bëjnë disa vende të papërshtatshme ose të vështira për tu vizituar dhe përdorur. Gjithashtu, refuzimi për të pranuar cookies nuk do të thotë që ju nuk do të merrni / shikoni reklamimin në internet më.
Është e mundur të vendosni shfletuesin në mënyrë që këto cookies të mos mbështeten më ose të vendosni shfletuesin për të pranuar cookies nga një vend i caktuar. Por, për shembull, nëse nuk jeni regjistruar duke përdorur cookies, nuk do të jeni në gjendje të lini komentet.

Të gjithë shfletuesit modern ofrojnë mundësinë për të ndryshuar cilësimet e cookie-t. Këto cilësime gjenden zakonisht në menunë "opsione" ose "preferenca" të shfletuesit tënd.

Mbrojtja e të dhënave personale

Sipas kërkesave të Ligjit nr. Mbrojtja 677 / 2001 e individëve në lidhje me përpunimin e të dhënave personale dhe lëvizjen e lirë të këtyre të dhënave, ndryshuar dhe plotësuar dhe Ligjin. 506 / 2004 në lidhje me përpunimin e të dhënave personale dhe privatësisë në sektorin e komunikimeve elektronike nobili-interior-design.ro, operatori të dhënave personale, është e nevojshme për të menaxhuar në mënyrë të sigurtë dhe vetëm për qëllime të specifikuara e të dhënave personale ju ofroni ato për veten ose për të tjerët. Të dhënat janë mbledhur për produktet qëllime të përpunimit të lidhura dhe të shërbimeve të ofruara nga operatori, të tilla si të kontaktuar me ju (me e-mail, faks, mesazhet me tekst ose telefon) nga nënshkrimit për ofertat tona në lidhje me ofertën e mallrave ose shërbimeve që ne ofrojmë . Unsubscribe mund të bëhet në çdo kohë duke klikuar në linkun unsubscribe pranishëm në çdo email për tenderim dhe promovime. Të dhënat regjistrohen për përdorim nga operatori dhe mund të zbulohen vetëm marrësve të mëposhtme: operatori apo partnerët kontraktuale. Faqja jonë e internetit përdor cookies për të monitoruar aktivitetin dhe trafikun.

Siguria e të dhënave

nobili-interior-design.ro i kushtoj vëmendje të veçantë sigurisë së të dhënave të transmetuara. Ne respektojmë standardet përgjithësisht të pranuara për të mbrojtur të dhënat personale dhe identitetin që na janë transmetuar si gjatë dhe pas transmetimit. Megjithatë, asnjë metodë e transmetimit të të dhënave në Internet ose mënyra e ruajtjes së tyre në një ambient elektronik është 100% sigurt. Për këtë arsye, mos shkruani detajet e kartës tuaj të kreditit në formularët në faqen tonë të internetit përveç nëse detajet e kartës së kreditit janë përmendur si të detyrueshme.