Ndani Social Media!
Pin It

Një projekt i dizajnit të brendshëm përfshin krijimin e një koncepti të personalizuar, unik për çdo klient, kështu që nëse nuk gjendesh në një nga stilet e dizajnit në portofol është për shkak se jeni të ndryshëm, secili person është unik në mënyrën e vet projekti personal i projektimit që ne krijojmë për ju do t'ju përfaqësojë në shprehjen e plotë të stilit të jetesës dhe personalitetit tuaj.

Hapi i parë - të na kontaktoni ose t'i dërgoni email planeve të ndërtimit që planifikoni të rregulloni për të marrë një ofertë çmimesh dhe specialistët tanë do t'ju kontaktojnë për një diskutim më të hollësishëm dhe përfundimisht për një takim.

Ofertat e çmimeve për projektin 3D janë të personalizuara dhe bazohen në stilin e sipërfaqes dhe të projektimit të zgjedhur. Në takimin e parë që ne do të diskutojmë në çështjet detaje në lidhje me destinacionin e çdo dhomë, ne identifikojmë stilin e kenaqesive komunitetit dhe pas një kontratë do të vizitojë vendin që do të organizohet për të kontrolluar dimensionet skica fillestare dhe duke tërhequr një rekord të ri është nëse ndryshimet në nënndarje.

Krijimi dhe projektimin e një projekti të projektimit kërkon shumë orë të punës së përpiktë, duke studiuar shumë katalogë nga e cila ne kemi zgjedhur produkte të drejtë stilit veçanërisht e përshtatshme dhe jo më pak buxhetin e duhur për produktet klientit që incadrandu- e tyre në hartimin e projektit, atëherë ne do të sigurojë klientit në mënyrë që rezultati do të jetë pikërisht si dekorimin e brendshëm në projekt 3D.

Ne u sigurojmë klientëve tanë mbështetjen e nevojshme për të vënë në praktikë projektin e projektimit në mënyrë që ata të mund të zgjedhin një nga tre paketat e shërbimit të krijuara sipas nevojave të tyre.

Nobili Pro SHËRBIMI I DIZAJNIT TË BRENDSHËM (koncept i personalizuar 3D, harta e projektit, oferta materiale)

- Shtëpi, çmimet moderne vila 14-19 euro / m², në varësi të sipërfaqes dhe llojit të ndarjes.

- Shtëpi, çmimet klasike vila 16-22 euro / sq m, në varësi të sipërfaqes dhe llojit të ndarjes.

çmimi i dizajnit të brendshëm të shtëpisë Çmimet e shtëpive të dizajnit të brendshëm.

- Apartamente, studio çmimet 20-30 euro / m² në varësi të sipërfaqes dhe stilit të zgjedhur.çmimi apartamente të dizajnit të brendshëm Çmimet e apartamenteve të dizajnit të brendshëm.

Planifikimi dhe optimization hapësirë, dizajn 3D, design mobilje, images photorealistic, dizajn harta (skica 2D me instalimet elektrike dhe sanitare, vizatimet 3D me tavane mobilje creat- shkallë vizatimet e krijuara, repartitioning, etj çmimi për materialet që ata - është përdorur në projekt, materialet që furnizojmë direkt).

SHËRBIMI I PRANUARIT TË BRENDSHËM TË DIZAJNIT (KRYESORE) - çmimet Sipas kërkesës

Planifikimi dhe optimization hapësirë, dizajn 3D, design mobilje, images photorealistic, dizajn harta (skica 2D me instalimet elektrike dhe sanitare, vizatimet 3D me tavane mobilje creat- shkallë vizatimet e krijuara, repartitioning, etj Ofeta çmimi i materialeve të - është përdorur në projekt, materialet që furnizojmë direkt).
Menaxhimi i projektit përfshin:
kontratat -Të për ndërtimin dhe të brendshme nëse nuk është tashmë një firmë dizajn të angazhuar për të ndihmuar dhe për koordinimin e punës në vend (hapa planifikimin e punës, kontrollin dhe monitorimin e punës në mënyrë që të plotësojnë hartimin e projektit).
-Prezantimi i prodhuesve të orendive për rendin (ndjekja dhe kontrolli i prodhimit të orendive për të respektuar konceptin e krijuar dhe fletët teknike të mobiljeve në projektin e projektimit).
-Prezantimi i koleksioneve të mobiljeve në Itali, duke ndjekur shpërndarjen dhe instalimin e orendive të porositura.
-Shpërndarja e furnizimit dhe instalimi i të gjitha materialeve të shtuara në projekt.
Për të qenë në gjendje t'i përgjigjemi kërkesave të klientëve tanë nga qytete të tjera në vend dhe jashtë vendit ne kemi krijuar:

SHËRBIMI PROJEKTUES I PROJEKTIMIT TË KORPORATAVE ONLINE

- çmimet 14-19 euro / m2 për shtëpi, vila moderne.

- Çmimet 16-22 euro për çmimet e vila klasike.

- çmimet 22-35 euro / m2 për apartamente, studio.

cila është ajo që do të thotë:
-Dërgo skicat e ndërtesës dhe fotot nga brenda në adresën e e-mailit të përmendur në këtë faqe interneti.
-Në kohën më të shkurtër do të merrni ofertën e çmimit dhe do të kontaktoheni nga një konsulent i kompanisë i cili do të shpjegojë se si po funksionon ky shërbim.
-Pas pranimit të ofertës suaj, do të merrni një formular të përshtatur që do t'ju duhet të plotësoni dhe dërgoni me postë. Kjo fletë kërkon informacion mbi destinacionin e çdo dhome, stilin e dekorimit të zgjedhur dhe shumë detaje të tjera që do të na ndihmojnë të krijojmë pikërisht atë që dëshiron.
-Ajo krijon hapësirë ​​tuaj në 3D (pazhvilluar) dhe ne do të dërgojë vizatimet maili 3D për ju që të njohin dhe pranojnë ndarje, atëherë marrëveshja do të punojë në hapësirë ​​3D. Gjatë gjithë kësaj kohe, ne do të mbajmë kontakt me telefon dhe postë për të bashkëpunuar ngushtë dhe për të marrë rezultatin më të mirë.
Projekti -Kur është gati, ju do të merrni në vizatimet e 3D postë faza e parë dhe më pas, pas pranimit paketën me postë për të marrë dosjen e projektit që përmban të gjitha të dhënat e nevojshme për zbatimin e projektit (skica 2D me instalimet elektrike dhe sanitare, vizatimet 3D me tavane Mobilje shkallë creat- vizatimet e krijuara, repartitioning, etj ofeta çmimeve për materialet që përdoren në materialet e projektit që ju ofrojnë direkt). Çdo ndryshim që mund të dëshironi të sillni në projektin tonë të propozuar nuk kërkon kosto shtesë. Ne të mbajtur në kontakt dhe ne do të ndihmojë për të zbatuar dizajnin e projektit në mënyrë që rezultati përfundimtar do të jetë pikërisht si 3D projektit nga gatishmërinë tonë për të mbështetur zhvillimin e kompanisë që do të punojnë dhe duke siguruar materialet që ju keni përdorur në 3D projektit. Çfarëdo lloji i projektit të brendshëm të projektimit që ju zgjidhni (shtëpi, vilë, apartament, hotel, restorant, bar, dyqan, klinikë mjekësore, sallon bukurie floktar) ne shkojmë në vendndodhjen tuaj në asnjë kosto shtesë për ofertën e paraqitur me konceptin e dizajni i brendshëm 3d. Në përfundim, nëse ju jeni në Cluj Napoca, Timisoara, Oradea, Arad, Sibiu dhe Hunedoara do të paguajnë të njëjtin çmim për hartimin e projektit si një klient në Bukuresht, Konstanca, Giurgiu, Calarasi, Galati, Tulcea, Craiova, Brasov dhe Prahova . Kontaktet e telefonit: 0720.665.365


Firma_design_interior_case_clasice_ConstantaBirou_arhitectura_interior_ConstantaFirma_amenajari_interioare_case_vile_Constanta_Brasov_Ploiesti.Designer_interior_restaurante_baruri_cafenele_cluburi_Bucuresti_Constanta_Cluj_SibiuDesign_amenajari_interioare_restaurante_nunta_evenimente_Constanta_Galati_Bucuresti

Services kompani dizajn të brendshëm, renderings arkitekt 3d, i brendshëm, shtëpi klasike, moderne, çmimet nga 17 euro metër (çmimi përfundimtar ofertë për projekte dizajn të brendshëm është llogaritur në bazë të numrit të metra katrorë të ndërtuar, nr. I dhomave zgjedhja stil dhe kompleksiteti i projektit në zbatim) në Konstanca, Bukuresht, Ploiesti, Brasov, Pitesti, Galati.

Kategoria artikull shërbimit dizajn të brendshëm, dizajn të brendshëm, kompania, zyra, shtëpi, klasike, vilë klasike moderne, çmimet dizajn të brendshëm, restorante, bare, kafene, hotele, bujtina, dyqane, fisnike shërbimeve të projektimit e brendshme, dizajn, arkitekturë 3d , bucuresti, constanta, brasov, pitesti, ploiesti, galati, kluj, timisoara, arkitekt, dizajn i brendshëm, arkitektë të vazhdueshëm, arkitekturë konstante, arhitect çmim konstant.

Çmimi i projektimit të brendshëm - Arkitekt projektuesi i brendshëm Bukuresht - Shtëpitë e projektimit të brendshëm Constanta

Ndani Social Media!
Pin It
 • Dizajnoni shtëpi të brendshme të stilit klasik në Brasov


  details:
 • Dizajnoni shtëpi të brendshme klasike në Galati


  details:
 • Dizajn i brendshëm modern në Bacau


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi në Suceava


  details:
 • Shtëpi e brendshme klasike e projektimit në Bukuresht


  details:
 • Dizajnoni apartament të brendshëm 4 Dhoma Bukureshti


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi Craiova


  details:
 • Dizajn i brendshëm modern me dyshemen e Konstancës


  details:
 • Dizajn i brendshëm në stilin klasik të shtëpisë Targoviste


  details:
 • Stili i brendshëm i dizajnit stil klasik Giurgiu


  details:
 • Shtëpia moderne e dizajnit të brendshëm në Urziceni


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik Prahova shtëpi luksoze


  details:
 • Dizajn i brendshëm klasik shtëpi me dysheme Ploiesti


  details:
 • Stili i brendshëm i stilit klasik Constanta


  details:
 • Dizajnoni stilin e brendshëm të stilit klasik në Pitesti


  details:

Në mënyrë që të garantohet suksesi i një projekti të projektimit të brendshëm, thirrja për shërbimet e një firme të dizajnit të brendshëm është vendimi më i mirë. Brendshme stilet e projektimit janë të ndryshme dhe kanë disa tipare karakteristike, dhe çdo konsumatori dëshiron të bëjë shenjën e saj në renovimin apo ujdisje shtëpi, apartament ose vilën e tij. Pra Noble Design Brendshme është zgjedhje e përkryer për projekte që synojnë të projektimit komerciale (restorant, bar, hotel, rroba dyqan, sallon parukeri, klinika mjekësore) ose Rezindential (shtëpi, apartamente). Duke qenë udhëheqësit treg që nga viti 2008 dhe me mbi 250 projektet e dizajnit të brendshëm dhe arkitektonike zbatohet madh në qytetet e mëdha të Rumanisë dhe Bukureshtit, Konstancës, Brasov, Ploiesti, Craiova, Giurgiu, Galati, Braila, Tulcea, Calarasi, Bacau, Suceava , Focsani, Vaslui, dizajn të brendshëm fisnik propozon zgjidhje kyçe dhe zbatimin për të gjitha projektet e dizajnit unik të brendshëm. Çdo hapësirë ​​e shtëpisë apo vilë doni të organizoni një duhet të përfshijnë elementet karakteristike të stilit të dizajnit të brendshëm të zgjedhur dhe për të përfaqësuar preferencat në aspektin e arkitekturës dhe dizajnit të brendshëm. Një stil klasik i dizajnit të brendshëm kërkon një kromatikë të hapur, mobilje prej druri të cilësisë të prodhuar nga Italia, një dysheme prej druri të laminuar dhe aksesorë dhe përfundime të zgjedhur nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mëdhenj evropianë. Llamba masive si një llambadar apo edhe kornizat dekorative dhe detaje të tjera të tilla të vogla sjellin në ballë përsosjen e stilit klasik të dizajnit të brendshëm. Cilësia e përfundimeve do të sigurojë qëndrueshmërinë e materialeve të zbatuara në këtë lloj të dizajnit të brendshëm dhe dizajnit të brendshëm. Natyrisht, secila zgjedhje do të bazohet në mundësitë dhe shijet financiare të klientit. Së bashku me arkitektë dhe projektues Noble dizajn të brendshëm, klienti mund të shikoni projekt të projektimit formati brendshme 3D para se të mund të zbatohet. Sapo të jepet dritë jeshile, specialistët do të fillojnë këtë projekt të dizajnit të brendshëm, duke u konsultuar me klientin në fjalë gjatë gjithë projektit. Arkitektët në dizajn të brendshëm dhe dizajn të brendshëm do të përqendrohen në krijimin e një hapësire më funksionale, nëse doni të krijoni një shtëpi, apartament, hotel, restorant, dyqan ose sallon bukurie. Dizajni i Brendshëm i Nobiliut është një ekip i talentuar shërbimet e specializuara të të cilit janë superlative, dhe rezultati përfundimtar do t'ju habisë. Na dërgoni e-mail (nobilidesign [@] gmail.com) skica 2d disa fjalë rreth asaj se si ju doni të tregojnë shtëpinë tuaj ose të biznesit. Shpenzimet e vlerësuara çmimi i brendshëm i shërbimeve të projektimit: Dizajn i brendshëm shtëpi të stilit klasik çmim 16-22 euro pa ftesë pa TVSH. Dizajn i brendshëm shtëpitë moderne të stilit të çmimeve nga 15 në 19 euro sq ft pa TVSH. Çmimet e hapësirës me pakicë të dizajnit të brendshëm 14 - 25 euro sq Pa tva. Çmimi i përgjithshëm i një dizajn të brendshëm ndryshon sipas stilit të zgjedhur, ndarjes dhe numrit të dhomave, kompleksitetit dhe kërkesave të projektit. Kontakto dizajnerin e brendshëm të projektimit Gabriela Nechifor.

Shërbimet tona të brendshme të dizajnit varen nga nevojat e klientit dhe vizioni i arkitektit specialist. Me një ekip specialistësh të përbërë nga arkitekt, projektuesi të brendshëm, jashtme, mobilje projektuesi vendosur prapa çdo projekt do të marrin këshilla të mira dhe zgjidhjet për dizajn të brendshëm të shtëpisë, banesës apo vilë, pavarësisht se qyteti ku jeni. Çmimet 3D projekt dizajn të brendshëm fillon në 17 euro / m², që ndryshojnë në varësi të zonës e dhomave, numri i dhomave të ngritur dhe natyrisht zgjedhja e brendshme të projektimit. Çdo stil dizajni kërkon punë në grup, bashkëpunim dhe këshilla nga ekspertët në këtë fushë.

Nëse keni ardhur në përfundim se doni të përdorni shërbimet e një firme të dizajnit të brendshëm dhe arkitektura e brendshme për të krijuar një hapësirë ​​të përkryer të organizuar dhe elegante, jemi gati të ju ofrojmë përvojën dhe kreativitetin tonë në zhvillimin e projektet e dizajnit të brendshëm për ambiente banimi dhe komerciale. specialistë Dizajn i brendshëm i Nobili do t'ju ndihmojë të ëndërroni për shtëpinë ideale, apartament, restorant, kafene, dyqan, hotel apo zyrë. Kur hartojmë projektin e dizajnit të brendshëm, ne marrim parasysh objektivat, buxhetet, afatet dhe aftësitë financiare të klientëve tanë. Ne së bashku do të përcaktojmë mënyrat e harmonizimit të projektit të dizajnit të brendshëm dhe kohës së zbatimit deri në dizajn të brendshëm në varësi të kompleksitetit të projektit dhe disponueshmërinë e procesit tuaj të punës, ne jemi në dispozicion për të shpjeguar pro dhe kundrat e stileve të ndryshme (klasike, moderne, mesdhetare, eklektik, skandinave), që do të thotë skica të ndryshme prezantoi rolin e riparimeve dhe design dhe herë të zbatimit, teknike dhe materiale praktike të përfshira në projekte dizajn të brendshëm. Për ne, një projekt i ri projektimit është një kombinim i krijimtarisë dhe profesionalizmit, imagjinatës dhe përvojës. Zhvillimin e projekteve të brendshme të projektimit për vila klasike apo shtëpi moderne me katin e papafingo që mund të zbatohet, kështu që ju mund të blini të gjitha materiale të përfshira në projekte dizajn të brendshëm 3d drejtpërdrejt nga kompania jonë. Designers tona jo vetëm që do të sigurojë imazhe 3d të brendshme, të cilat pastaj do të provojë të jetë një imazh të thjeshtë që nuk mund të bëhet. Duke punuar me Fisnik dizajn të brendshëm, ju merrni bërë brenda në përputhje me pamje 3d nëpërmjet blerjes së materialeve për brendshme të importuara nga ne nga prodhuesit kryesorë nga Italia, Spanja, Gjermania, Austria apo Franca. Shiko projektet nga dizajni i brendshëm i portofolit.

çmim arkitekt bucharest | çmimi konstant konstruktor i brendshëm | çmimet e brendshme të projektuesit të Bukureshtit | çmimet e brendshme të bucuresti | shtëpitë e brendshme të projektimit bucuresti | hotel i brendshëm dizajn | zyra e arkitekturës bucuresti | dyqanet e dizajnit të brendshëm | dizajn i brendshëm bucuresti | hairdresser për dizajn të brendshëm | projektet e dizajnit të brendshëm | sallon bukurie për dizajn të brendshëm | Biznes i Bukureshtit | firmat e brendshme të projektimit në Bukuresht | çmimet e brendshme të dizajnit të craiovës | arkitekt craiova pret | arkitekt çmimi konstante | arkitekti cluj napoca | arkitekti ploiesti pret | arkitekt çmimet brasov | çmimet e dizajnit të brendshëm | restorante të dizajnit të brendshëm | dizajni modern i brendshëm | shtëpi të dizajnit të brendshëm klasik | restorante të dizajnit të brendshëm | çmimet arkitekti pitesti | arkitekt çmimet braila | arkitekt çmimet galati | dhoma hoteli me dizajn të brendshëm | firmat e brendshme të arkitekturës | dizajner i brendshëm | çmimet e dizajnit të brendshëm | dizajni i brendshëm i arkitektit bucuresti | dizajn i brendshëm i brendshëm | apartamente të dizajnit të brendshëm | vilë për dizajn të brendshëm | shtëpi të projektimit të brendshëm | dizajn të brendshëm të hapësirave tregtare | çmimet konstante të projektuesit të brendshëm | çmimet konstante të projektuesit të brendshëm | dizajn i brendshëm konstante | çmimi konstant konstruktor i brendshëm | çmimi i stilistëve të brendshëm timisoara | çmimi i brendshëm i projektuesit | studio e dizajnit të brendshëm | | mobilje dhoma gjumi italia.Numri telefonit : 0720665365

E-mail : nobilidesign [@] gmail.com

Faqja e internetit : nobili-interior-design.ro


Ne e kuptojmë projektet e arkitekturës, dizajnit të brendshëm, brendshme, pikëpamjet 3d, duke i bërë kompanitë (zyra, hotel, Boutique, restorant, wedding sallon, bar, Floktar, klinika mjekësore, kozmetike, kopshtin e fëmijëve, spital, dyqan, sallë ekspozite). Në kategorinë e dizajnit të brendshëm të banimit ne mund të kryejnë projekte për të brendshme në 3D për shtëpi, vilë, apartament, studio, dizajn klasik modern, mesdhetare me çmim nga 20 euro për metër katror në të gjitha qarqet dhe qytetet në Rumani, ku ju mund të zhvillojnë një projekt të personalizuar dizajn të brendshëm, brendshme kompania shtëpi të projektimit Noble dizajn të brendshëm: Bucharest, Sector 3, sektori 2, sektori 4, 5, 6, Ilfov, Otopeni, Baneasa, Pipera, Constanta, Mangalia, Eforie Nord, Navodari, Mamaia Nord, Cernavoda, medgidia, Pitesti, Arges, Giurgiu, Craiova, Alexandria, Teleorman, Slatina, Targoviste, Calarasi, Ialomita, Urziceni, Slobozia, Fetesti, Braila, Tulcea, Galati, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Vrancea, Piatra Neamt, Bacau, Barlad, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani.

https://nobili-design.ro | https://gresie-faianta.nobili-design.ro | https://blog.nobili-design.ro | https://www.nobili-interior-design.ro | https://mobila-italia.nobili-design.ro | https://www.nikydecor.ro | https://nobili-design.com | https://istanbul.nobili-design.com | https://london.nobili-design.com | https://www.nobili-interior-design.ro/design/design-interior-case| https://www.nobili-interior-design.ro/proiecte/firme-design-interior-bucuresti | https://www.nikydecor.ro/piele-naturala | https://www.nikydecor.ro/fete-de-masa

Kjo faqe përdor cookies.

Duke vazhduar navigacionin, pranoni përdorimin e këtij informacioni. Lexo më shumë ...

Prano!

Politika e cookies

1. Politika e përdorimit të cookie-t

Kjo politikë i referohet cookies dhe faqeve të internetit të drejtuar nga nobili-interior-design.ro

2. Cilat janë Cookies?

Cookie është një skedar i vogël letrash dhe numrash që do të ruhen në kompjuterin tuaj, terminalin celular ose pajisje të tjera të një përdoruesi që hyn në Internet. Cookie është instaluar përmes një kërkese të shfletuesit të internetit nga një shfletues (p.sh. Internet Explorer, Chrome) dhe është krejtësisht "pasiv" (nuk përmban softuer, viruse ose spyware dhe nuk mund t'i qasen informatave në hard drive të përdoruesit) .

3. Për cilat përdoren Cookies?

Këto fotografi të bëjë të mundur për të njohur një terminal të përdoruesit dhe paraqitjen përmbajtje relevante në mënyrë të përshtatur për parapëlqimet e përdoruesit. Cookies ofrojnë përdoruesve një të këndshme shfletim përvojë dhe të mbështesë përpjekjet tona për të dhënë rehati përdoruesit: përdoret edhe në përgatitjen e anonime, statistikat e grumbulluara që na ndihmojnë të kuptojmë se si një përdorues merr faqet tona, që na mundëson për të përmirësuar strukturën dhe përmbajtjen e tyre, duke përjashtuar identifikimin personal të përdoruesit.

4. Çfarë Cookies A Përdorim?

Ne përdorim dy lloje të cookies: për seancë dhe fikse. Këto të fundit janë skedarë të përkohshëm që mbesin në terminalin e përdoruesit deri në fund të seancës ose mbyllja e aplikacionit (shfletuesi i internetit). Dosjet fikse mbeten në terminalin e përdoruesit për një kohë në parametrat e Cookie ose derisa ato fshihen manualisht nga përdoruesi.

5. Si përdoren cookies nga kjo faqe?

Një vizitë në këtë faqe mund të vendos cookies për qëllime të:

Cookies të performancës së sitit
Cookies për analizën e vizitorëve
Cookies për gjeotratore
Regjistrimi i cookies
Cookies për reklamim
Cookies për reklamues

6. A funksionojnë cookiet e të dhënave personale?

Cookies vetë nuk kërkojnë informacion personal për t'u përdorur dhe në shumicën e rasteve, nuk identifikojnë personalisht përdoruesit e internetit. Të dhënat personale të mbledhura përmes përdorimit të Cookies mund të mblidhen vetëm për të lehtësuar disa funksione të përdoruesit. Të dhënat e tilla janë të koduara në një mënyrë që i bën personat e paautorizuar akses të paprekur ndaj tyre.

7. Fshini cookies

Në përgjithësi, një aplikacion i përdorur për të hyrë në faqet e internetit ju lejon të ruani Cookies tuaj në terminalin e parazgjedhur. Këto rregullime mund të ndryshohet në mënyrë që cookies automatizuar të jetë e bllokuar nga shfletues web apo përdoruesi është i informuar sa herë që cookies janë dërguar në terminalin ose. Informata të hollësishme rreth mundësive dhe mënyrave të menaxhimit të cookies mund të gjenden në zonën e cilësimeve të aplikacionit (shfletuesi i internetit). Kufizimi i përdorimit të Cookies mund të ndikojë në disa veçori të faqes së internetit.

8. Pse janë të rëndësishme Cookies në Internet?

Cookies janë fokusi qendror i Internetit efikas, duke ndihmuar në gjenerimin e një përvoje miqësore të shfletimit dhe përshtatur ndaj preferencave dhe interesave të secilit përdorues. Mohimi ose çaktivizimi i cookies mund të bëjnë disa vende të papërdorshme.
Mohimi ose biskota disabling nuk do të thotë se ju do të merrni më reklamimi online - por kjo nuk do të jetë në gjendje për të marrë në konsideratë preferencat dhe interesat, evidentuar duke shfletuar sjellje.
Shembuj të përdorimeve të rëndësishme të cookies (që nuk kërkojnë vërtetimin e një përdoruesi përmes një llogarie):

Përmbajtja dhe shërbimet e përshtatura për preferencat e përdoruesve - kategoritë dhe shërbimet e produktit.
Oferta të përshtatura për interesat e përdoruesve - mbajtja e fjalëkalimeve.
Rifitoni Filtrat e Mbrojtjes së Fëmijëve për Përmbajtje në Internet (opsionet e modalitetit të familjes, funksionet e kërkimit të sigurt).
Kufizo frekuencën e shërimit të reklamave - kufizoni numrin e përshtypjeve të një reklame për një përdorues të caktuar në një vend.
Jepni reklama më relevante për përdoruesit.
Matja, optimization dhe përmban Analytics - të tilla si duke konfirmuar një nivel të caktuar të trafikut në një faqe interneti, çfarë lloji të përmbajtjes shihet dhe si një përdorues arrin në një faqe interneti (p.sh. nga motorët e kërkimit direkt nga faqet e internetit të tjera etj). Ueb-faqet kryejnë këto analiza të përdorimit të tyre për të përmirësuar faqet në të mirë të përdoruesve.

9. Çështjet e sigurisë dhe privatësisë

Cookies nuk janë viruse! Ata përdorin formate të thjeshta tekstesh. Ata nuk janë të përbërë nga pjesë të kodit në mënyrë që ata të mos mund të ekzekutohen ose të mund të drejtohen automatikisht. Rrjedhimisht, ata nuk mund të kopjojnë ose të përsëriten në rrjete të tjera për të kandiduar ose përsëritur përsëri. Për shkak se ata nuk mund t'i kryejnë këto funksione, ato nuk mund të konsiderohen viruse.
Cookies ende mund të përdoren për qëllime negative. Që nga preferencat dhe dyqane informacion në lidhje me historinë e shfletimit përdoruesit ', si në një vend të caktuar dhe disa vende të tjera, cookies mund të përdoret si një formë e Spyware. Shumë anti-Spyware produktet janë të vetëdijshëm për këtë fakt dhe vazhdimisht shënon biskota të fshihet në procedurat e heqjen / scanning anti-virus / anti-spyware.

Në përgjithësi, shfletuesit kanë parametra të integruar të privatësisë që ofrojnë nivele të ndryshme të pranimit të cookie-t, jetës së skadimit dhe fshirjes automatike pasi përdoruesi të ketë vizituar një vend të caktuar.
Çështje të tjera të sigurisë lidhur me cookies:
Meqenëse mbrojtja e identitetit është shumë e vlefshme dhe është e drejtë e çdo përdoruesi të internetit, këshillohet të dihet se cilat çështje mund të krijojnë cookie. Sepse me anë të tyre vazhdimisht transmetojë informacion të dyanshëm midis shfletuesit dhe internetit, në qoftë se një sulmues ose personi i paautorizuar ndërhyn gjatë transmetimit të të dhënave, të dhënat e përfshira në cookie mund të jetë zbuluar.
Edhe pse shumë rrallë, kjo mund të ndodhë nëse shfletuesi lidhet me serverin duke përdorur një rrjet të paencifikuar (p.sh. një rrjet WiFi i pasiguruar).

Sulmet e tjera të bazuara në cookie përfshijnë cilësime të këqija cookie në servera. Nëse një faqe interneti nuk kërkon që shfletuesi të përdorë vetëm kanale të koduara, sulmuesit mund ta përdorin këtë cenueshmëri për të parandaluar shfletuesit që të dërgojnë informacione përmes kanaleve të pasigurta. Sulmuesit pastaj përdorin informacionin për qëllimin e qasjes së paautorizuar në vende të caktuara. Është shumë e rëndësishme që të jeni të kujdesshëm në zgjedhjen e metodës më të përshtatshme të mbrojtjes së informacionit personal.

Këshilla për navigim të sigurtë dhe të përgjegjshëm me bazë cookie.


Për shkak të fleksibilitetit të tyre dhe faktit se shumica e vendeve më të vizituara dhe ato më të mëdha përdorin cookie, ato janë pothuajse të pashmangshme. Paaftësimi i cookies nuk do të lejojë përdoruesin të hyjë në faqet më popullore dhe të përdorura duke përfshirë Youtube, Gmail, Yahoo dhe të tjerët.
Këtu janë disa këshilla që mund t'ju ndihmojnë të lundroni në mënyrë të sigurtë me cookies:

Personalizoni cilësimet e shfletuesit tuaj për cookie për të pasqyruar një nivel të rehatshëm për sigurinë tuaj të cookie.
Nëse nuk e keni parasysh cookies dhe jeni i vetmi person që përdor kompjuterin tuaj, ju mund të vendosni datat e skadimit për të ruajtur historikun tuaj të shfletimit dhe të dhënat e aksesit personal.
Nëse ndani aksesin e kompjuterit tuaj, mund ta konsideroni cilësimin e shfletuesit për të fshirë të dhënat tuaja individuale të shfletimit çdo herë që mbyllni shfletuesin tuaj. Kjo është një mënyrë për të hyrë në faqet që vendosin cookies dhe fshijnë çdo informacion biznesi kur mbyllni sesionin e shfletimit.
Instaloni dhe përditësoni vazhdimisht aplikacionet tuaja antispyware.

Shumë nga aplikacionet për zbulimin dhe parandalimin e spyware përfshijnë zbulimin e sulmeve në faqet. Kjo parandalon shfletuesin nga qasja në faqet e internetit që mund të shfrytëzojnë dobësitë e shfletuesit ose shkarkojnë softuer të rrezikshëm.
Sigurohuni që shfletuesi juaj është gjithmonë i përditësuar.
Shumë nga sulmet e cookies shfrytëzohen duke shfrytëzuar dobësitë e versioneve të vjetra të shfletuesve.

Cookies janë kudo dhe nuk mund të shmangen nëse doni të gëzoni qasje në faqet e internetit më të mira dhe më të mëdha në internet - vendore ose ndërkombëtare. Me një kuptim të qartë se si punojnë dhe përfitimet që sjellin, ju mund të merrni masat e nevojshme të sigurisë në mënyrë që të mund të shfletoni me besim në internet.
Paaftësimi dhe refuzimi i marrjes së cookies mund të bëjnë disa vende të papërshtatshme ose të vështira për tu vizituar dhe përdorur. Gjithashtu, refuzimi për të pranuar cookies nuk do të thotë që ju nuk do të merrni / shikoni reklamimin në internet më.
Është e mundur të vendosni shfletuesin në mënyrë që këto cookies të mos mbështeten më ose të vendosni shfletuesin për të pranuar cookies nga një vend i caktuar. Por, për shembull, nëse nuk jeni regjistruar duke përdorur cookies, nuk do të jeni në gjendje të lini komentet.

Të gjithë shfletuesit modern ofrojnë mundësinë për të ndryshuar cilësimet e cookie-t. Këto cilësime gjenden zakonisht në menunë "opsione" ose "preferenca" të shfletuesit tënd.

Mbrojtja e të dhënave personale

Sipas kërkesave të Ligjit nr. Mbrojtja 677 / 2001 e individëve në lidhje me përpunimin e të dhënave personale dhe lëvizjen e lirë të këtyre të dhënave, ndryshuar dhe plotësuar dhe Ligjin. 506 / 2004 në lidhje me përpunimin e të dhënave personale dhe privatësisë në sektorin e komunikimeve elektronike nobili-interior-design.ro, operatori të dhënave personale, është e nevojshme për të menaxhuar në mënyrë të sigurtë dhe vetëm për qëllime të specifikuara e të dhënave personale ju ofroni ato për veten ose për të tjerët. Të dhënat janë mbledhur për produktet qëllime të përpunimit të lidhura dhe të shërbimeve të ofruara nga operatori, të tilla si të kontaktuar me ju (me e-mail, faks, mesazhet me tekst ose telefon) nga nënshkrimit për ofertat tona në lidhje me ofertën e mallrave ose shërbimeve që ne ofrojmë . Unsubscribe mund të bëhet në çdo kohë duke klikuar në linkun unsubscribe pranishëm në çdo email për tenderim dhe promovime. Të dhënat regjistrohen për përdorim nga operatori dhe mund të zbulohen vetëm marrësve të mëposhtme: operatori apo partnerët kontraktuale. Faqja jonë e internetit përdor cookies për të monitoruar aktivitetin dhe trafikun.

Siguria e të dhënave

nobili-interior-design.ro i kushtoj vëmendje të veçantë sigurisë së të dhënave të transmetuara. Ne respektojmë standardet përgjithësisht të pranuara për të mbrojtur të dhënat personale dhe identitetin që na janë transmetuar si gjatë dhe pas transmetimit. Megjithatë, asnjë metodë e transmetimit të të dhënave në Internet ose mënyra e ruajtjes së tyre në një ambient elektronik është 100% sigurt. Për këtë arsye, mos shkruani detajet e kartës tuaj të kreditit në formularët në faqen tonë të internetit përveç nëse detajet e kartës së kreditit janë përmendur si të detyrueshme.